Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Összetört rácsok a határátkelőn

Bécsi úti határ - Összetört a Bécsi úti határállomáson a csapadékvíz-elvezetőt fedő öntvényrácsok egy része. A közútkezelő tavasszal kicseréli a szerkezeteket.
A kelénpataki (Klingenbach) határon át utazóknak óvatosan kell hajtaniuk, ugyanis a csapadékvíz-elvezetőt fedő öntvényrácsok több helyen eltörtek, helyenként hiányoznak is az öntvények, veszélyeztetve az autók kerekeit, lengéscsillapítóit.

– A csapadékvíz-elvezető betonágya megy tönkre, s a kilazult keretek miatt hamarabb törnek a rácsok. A balesetek elkerülése érdekében az érintett sávrészeket ideiglenesen leaszfaltozzuk – nyilatkozta Kok Miklós, a Magyar Közút fertőszentmiklósi üzemmérnökségének vezetője. – Végleges megoldásként tavasszal kicseréljük a csapadékvíz-elvezető betonalapzatát, beleértve a rácsok keretrészeit is. A VPOP-val egyeztetve, teljesen új rácsszerkezettel látjuk el az elvezetőt.

Olvasóink írták

  • 1. soproni 2009. január 10. 19:50
    „Mivel nem tudtam ki az illetékes,akihez fordulhatnék,hogy bejelentesem a rácsok hiányát,a rendőrség segítségét kértem és az ő intézkedésüknek köszönhetően megtörtént a hibák kijavítása.(k.b. 2 hét elteltével).Az érintett sávrészeket valóban leaszfaltozták,sőt több mint 1 hétig elterelő táblákkal körbe is kerítették a kijavított részt,ezért a régi bódék közelében csak egy sávon lehetett áthajtani.A gond csak az volt,hogy ott is hiányzott a csapadékvíz elvezető rácsa napokig a járható sáv közepén.Nem csak a sötétben vezetők és a 40-es sebesség korlátozást figyelmen kívül hagyók bosszankodhattak emiatt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét önálló vámhivatal

Sopron - Vám- és Pénzügyőri Hivatal, Sopron elnevezéssel januártól ismét önállóan működik… Tovább olvasom