Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 14°C | 24°C Még több cikk.

Örökre elaludt a drogos

A rendőrség tovább vizsgálja annak a fiatalembernek a halálát, aki néhány nappal ezelőtt halt meg.
A rendőrség kedden hatósági boncolását rendelte el annak a fiatalembernek, akinek halálát a vizsgálatok eddigi megállapításai szerint mákgubótea és nagy mennyiségben beszedett gyógyszer okozta. Sopronban idén ez volt az első ilyen eset.

Egy 1975-ös születésű fiatalember a kábítószer rabja volt. Néhány nappal ezelőtt mákgubóból főzött teát ivott, melléje különböző gyógyszereket vett be. Vesztére. Másnap reggel a fiatalembert halva találta az ágyban élettársa.

Annak tisztázására, hogy a fiatalember halálában mennyi és milyen gyógyszer játszott szerepet a mákgubótea fogyasztása mellett, hatósági boncolást rendeltek el.

Abban a többemeletes soproni tömbházban, amelyben a tragédia történt, a lakók egyöntetűen állították: bármennyire is sajnálatos, de várható volt, hogy a fiatalember életének rossz vége lesz.

– Lehetett tudni, ha így folytatja, szörnyű sors vár a fiúra – csóválta a fejét az egyik lakó. – Ugyanis már többször elvitték drogelvonóra. Egy ilyen esetnél állítólag megtörtént, hogy kiugrott a kórház ablakán, de láb- vagy bokatöréssel megúszta a dolgot. Aztán mindent kezdett elölről...
A szomszédok egyöntetűen állították: bármennyire is sajnálatos, de várható volt, hogy a fiatalember életének rossz vége lesz.

– Éppen kinéztem az utcára, amikor megérkezett a mentőautó és a rendőrség. Aztán nemsokkal később az úgynevezett hullaszállító kocsi is megjelent – vette át a szót az egyik lakótárs. – Rögtön sejtettük, nagy baj lehet a fiatalemberrel, aki – legalábbis úgy tudom – rendszeresen fogyasztott kábítószert. Néha akaratlanul is láttam, úgy kellett az utcán támogatni. Sajnálom őt meg az élettársát is.

– A férfi pár évvel ezelőtt az egyik közeli faluból költözött be a házba – meséli egy szomszéd. – Korábban az egyik cipőboltban dolgozott, de hogy az utóbbi időben mit csinált, azt nem tudom. Fiatal volt még a halálhoz, szörnyű dolog az önpusztítás. A fiú édesapja, édesanyja is idén halt meg, alig másfél hetes különbséggel. Most már csak egy testvér maradt. Belerázkódik az ember, ha arra gondol, eltelik néhány hónap, s mivé lesz egy család...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Osztrák kishatárzárlat

Tovább olvasom