Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Magyarország kérdez, az MSZP válaszol

Sopron - Az MSZP párbeszédet indít olyan kérdésekről, melyek az emberek mindennapjait érintik. Az akció keretében Szekeres Imre honvédelmi miniszter válaszolja meg a felvetéseket október 30-án Sopronban.
– Az országban zajló reformok félremagyarázása és a szándékos félelemkeltés indokolttá teszi, hogy az MSZP olyan országos akcióba kezdjen, melyben párbeszéd folyik a reformokról – mondta tegnap Kránitz László országgyűlési képviselő. – Elkezdtük felépíteni az erős, sikeres Új Magyarországot, de a munkának még csak a közepén tartunk.
Kránitz László hozzátette, szeretnék, ha párbeszéd indulna sok olyan kérdésről, mely az emberek mindennapjait érinti. – Az akciónk lényege, hogy kérdések érkezzenek az emberektől, melyekre a kormány képviseletében egy kormánytag válaszol – folytatta a képviselő. – A soproni kérdésekre nyílt fórumon Szekeres Imre honvédelmi miniszter válaszol október 30-án 17 órától a Liszt-központban. A minisztert kérdezhetik a feketegazdaságról, az egészségügy átalakításáról, a nyugdíjreformról, a felsőoktatási reformról, a vállalkozásokat érintő kérdésekről vagy bármely más témakörről.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ahol a puszták véget érnek: Lessátorban töltött évek termése

Sopron - A Fertő–Hanság Nemzeti Park tájairól, az itt élő növény- és állatfajokról olyan… Tovább olvasom