Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Lehet jelentkezni a nyugdíjasegyetemre

A Soproni Nyugdíjasegyetem tavaszi szemesztere március 3-án,
kedden kezdődik.


A tavaszi szemeszter öt előadását március 3-tól, a hagyományokhoz híven kéthetente keddenként tartják a GYIK Rendezvényházban, délután 4 órától.

– Arra törekedtünk, hogy ezúttal is a témák sokszínűségével keltsük fel a nyugdíjasok érdeklődését a programsorozat iránt – fogalmazott dr. Merényi Mária, az NYME főtitkára, a Soproni Nyugdíjasegyetem főszervezője.

– Az első előadást dr. Bacsárdi László tartja „Földközelben a világűr, avagy hogyan változtatja meg mindennapi életünket az űrkutatás" címmel. Március 17-én dr. Gyurácz József az égi vándorokról, a madárvonulás titkairól fog szólni. Két hétre rá dr. Unger András „Nemzeti értékeink.

Az óvári sajtok története" címmel ad elő, míg április 14-én Nyáriné dr. Aleksza Magdolna „Időskori autoimmun betegségek – fókuszban a reumatoid artritisz" címmel időszerű egészségügyi problémákkal foglalkozik.

A tavaszi szemeszter záró előadásaként a nagy világutazó, dr. Sitkei György akadémikus „Erdők, fák és virágok más tájakon" című értekezése hangzik el, április 28-án.

A jelentkezéseket hétfőtől fogadják a Nyugat-magyarországi Egyetem rektori hivatalában a 99/518-142-es és a 99/518-126-os telefonszámon, munkaidőben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felújítják a hercegi lakosztályt

Áprilisig befejeződik az Esterházy-kastély nyugati szárnyának tudományos feltárása. Tovább olvasom