Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Jön a SingSingSing2 Sopronba - fotók

A SingSingSing2 előadás iránt olyan nagy az érdeklődés, hogy december 28-án és 29-én pótelőadásokat is tartanak.

A show rendező-koreográfusa Szakál Attila elmondta: az első rész kedvező fogadtatása és a soproni nézők pozitív visszajelzései után döntöttek a folytatás mellett.

A SingSingSing csapatával, énekesekkel, színészekkel, táncosokkal nagyon jó hangulatban dolgoztak együtt már eddig is, reméli, hogy a második rész közös munkája is hasonlóan jó élményt jelent az alkotóknak és a közönségnek egyaránt.

A mostani előadásban többek között az István, a királyból, a Macskákból, az Aidából, a Mamma Mia, a Moulin Rouge és a Made in Hungária című zenés darabokból csendülnek fel részletek.

SingSingSing2 ismét Sopronban. Fotó: Torma Sándor


Vastag Tamás a testvérével együtt ismét látható a produkcióban. Ahogy megfogalmazta: baráti társaságba érkezik a színházba, remek hangulatban zajlottak az első rész előadásai, nagyon megtisztelő számára a soproni nézők szeretete, amelyet nem csak színpadon, hanem az utcán, téren is átélhetett, amikor a városban tartózkodott. Ezért jó érzéssel várja ismét a közönséggel való találkozást.

A soproni társulat tagjai közül Simon Andrea is örömmel vállalta a show folytatását, közel áll hozzá a zenés műfaj, szereti a produkció dalait, s annak külön örvend, hogy a Macskák című musical egyik szép dalát énekelheti most, amely a személyes kedvence.

Horváth Andor azt emelte ki, az előadás jó alkalmat nyújt arra, hogy több karaktert is meg tudjon formálni éneklés közben. Míg az első részben háromszor nyílt erre lehetősége, addig most hat olyan dal van, amely különböző szerepeket is tartogat számára.

Szőcs Erika az újságíróknak, tévéseknek többek között arról beszélt, hogy prózai színésznőként a dalok és az előadás hangulata mindig magával ragadja és így nagy várakozással készül a decemberi bemutatóra.

Savanyu Gergely pedig azt hangsúlyozta: a közönséggel egy közös, jó színházi élményként élték meg az előadásokat, s produkció növelte az új társulat tagjainak az ismertségét, érzik ezt a mai napig, a soproni nézők szeretetével együtt.

A sajtóbeszélgetésen Pataki András a teátrum igazgatója bejelentette, hogy a tavaszi saját bemutatóként készülő Evita című rockoperában Vastag Tamás látható Che szerepében.

A címszereplő Füredi Nikolett lesz, mellette Feke Pál, Szolnoki Tibor, Fésűs Nelly és soproni színház szinte teljes társulata, tánckara is színpadra lép.

A rendező Katona Imre.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkácsy-kiállítás Sopronban - megérkeztek a képek - fotók

A magángyűjteményi Munkácsy-festmények hétfő délután megérkeztek Sopronba. Tovább olvasom