Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Hajtó Adrienn: Februárig Ázsiában modellkedik

Sopron–Hongkong - Bangkokból Hongkongba hívták át Hajtó Adriennt. A soproni modell ott januárig marad, majd ismét visszatér Thaiföldre. Eddig magazinfotózásokon és négy bemutatón vett részt a bangkoki Fashion Weeken.
Tizenhét évesen egy soproni, majd egy országos modellverseny megnyerése után félig-meddig már a világhír felé tart a tizenhét éves soproni Hajtó Adrienn, akinek karrierjét a kezdetektől figyeli a Kisalföld. Legutóbb arról számoltunk be, hogy Adrit Bangkokba hívták, most azonban már Hongkongban jár a leendő topmodell.

Egy kínai ügynökség hívta meg Adriennt, mert különböző modellmunkákat kínálnak számára, és szeretnék, ha ottani válogatásokon is részt venne.

– Thaiföldön különböző magazinfotózásokon vett részt a soproni lány és négy divatshow-n is dolgozhatott a bangkoki Fashion Weeken – mondta el a Kisalföldnek Pethő Bálint menedzser, a Valentine Model Management munkatársa. – Azonban nem volt elegendő angoltudása, pedig Thaiföldön a legtöbb reklámmunkához szinte kötelező jól beszélni angolul. Kínában viszont a nyelvismeret nem jelent olyan nagy problémát, ott ugyanis szinte minden válogatáson tolmács segíti a modelleket.

A tizenhét éves lány tehát két hónapig élvezi a kínai vendégszeretetet, majd visszatér a thai fővárosba, hogy elvégezze a szerződésében foglalt munkákat. Februárban pedig visszatér Sopronba, de valószínűleg nem marad sokáig, hiszen ezután már Párizsban várja az egyik legnevesebb ügynökség. – A Natalie Európa egyik legerősebb modellcége, a legtöbb híressé vált manöken innen kerül ki – tette hozzá Pethő Bálint. – Ráadásul a magyarországi válogatáson maga az ügynökség tulajdonosa választotta ki Adriennt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vandálok évente többmilliós kárt okoznak

Sopron - Évente 3–4 millió forint kárt okoznak a parkokban, közterületeken a vandálok.… Tovább olvasom