Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 31. hétfő - Erika, Bella

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sopron hírei, soproni hírek > GYSEV: Népszerűsítik a közösségi közlekedést - képgaléria

GYSEV: Népszerűsítik a közösségi közlekedést - képgaléria

Kávé és szendvics automatákat helyez el vonatain a GYSEV Zrt. A szolgáltatást az intercityk, a gyors-, és személyvonatok utasai is igénybe vehetik majd.

munkatársunktól - 2012.06.13. 12:28
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója a fejlesztést bejelentő tegnapi sajtótájékoztatón elmondta, a projekt része annak a folyamatnak, amivel a vasúttársaság igyekszik kényelmesebbé, gyorsabbá és komfortosabbá tenni járatain az utazást.

– Korábban már elkezdődött a Schlieren kocsik felújítása, új belső tér, klíma és wifi várja az utasokat. Most pedig egy hónapok óta tervezett fejlesztést valósítunk meg azzal, hogy a szerelvényeken kávé és szendvics automatákat helyezünk el – fogalmazott.
Fotó: Magasi

Amennyiben a most kezdődő egy hónapos próbaüzem sikeres lesz, a jövőben a GYSEV összes vasúti szerelvényére kerül automata. Sőt, ha a kedvezőek a tapasztalatok, akkor MÁV is bevezeti a szolgáltatást, mivel június 15-től intercity járatain megszűnik a büfékocsi. – A kávé és szendvics automaták révén a jövőben is minőségi büfé jellegű szolgáltatást nyújthatunk a korábbi költségek töredékéért – mondta el Ungvári Csaba, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója.

Dávid Ilona, a GYSEV Zrt. elnöke, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója összekötő kapocs a két vasúttársaság között. Elmondta, az, hogy mindkét társaságnál jelentős pozíciót tölt be, azért is előnyös, mert közös lépéseket tehetnek a közösségi közlekedés népszerűsítéséért. – Fontos hangsúlyozni, hogy megint nem pénzkérdés volt a mostani fejlesztés. Olyan megoldást találtunk, amely nem kerül plusz költségbe, hiszen a GYSEV csak a helyet biztosítja az egyik hazai kávéautomata forgalmazó céggel kötött megállapodás értelmében – fogalmazott.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

12 következő >> végére >>> 18 hozzászólás
Moderálásra küldöm 18. zsír.a.buli? 2012.06.22. 13:12

Jó ötlet.

Moderálásra küldöm 17. Kuvasz 2012.06.15. 11:46

Miracle5!

Sajnos azért nem kell menetjegyet venniök - sem a vonaton sem a helyi vagy távolsági buszokon, mert az EU miatt, amit az egyik országban bevezettek, azt a másik EU-s oreszágban is alkalmazni KELL!. És 65 év felett a tömegközlekedés ingyenes. Persze jó lenne az igazolványaik(útlevél) alapján időnképnt a korukat ellenőrizni, mert a soproni buszokon szerintem fiatalabb osztrákok is nyugodtan utaznak, mert tudják, nem ellenőrzik őket - tévesen értelmezett - udvaroasság miatt.

Moderálásra küldöm 16. kistucsok80 2012.06.14. 15:35

Szerintem aláírást kéne gyűjtenünk!!! nem az automaták ellen, hanem általában, a többi dolgot illetően!!

Moderálásra küldöm 15. dürer 2012.06.14. 15:22

Automaták:
Egy szamárság. Ál"fejlesztés".
Soproni pályaudvaron van most egy esztétikus pék, egy kávézó ahol, kedves kiszolgálás mellett el lehet egy kávét fogyasztani.
IC-vonatkocsi:
o Pótdíj
o Koszos WC-k
o Ajtók zárnak is meg nem is
o Egy sínpár, ebből adódóan = késések, várakozások
o Klíma hol működik hol nem.
o De WIFI az van!!??

Moderálásra küldöm 14. kistucsok80 2012.06.14. 13:35

Én eddig még nem találkoztam felújított kocsival, pedig minden hétvégén utazom. Talán inkább a tisztaságra, a wc-k használhatóságára kéne nagyobb figyelmet fordítani, mintsem arra, hogy éppen egy 2 és fél h útra tudok e üdítőt venni. A wc sokszor el vannak dugulva!!!! A klímáról nem is beszélve!!!! Sőt az ülések is borzasztó koszosak!!! Itt lenne az ideje, hogy ezért a vonatköltségért, meg legyen az Utasoknak a megfelelő komfortérzete!!! Példát kéne venni az ország más szegleteibe menő vonatokról, vagy pl a Railjetről!!

Moderálásra küldöm 13. nága 2012.06.14. 12:23

Jó az ötlet!
Kérdés azonban: Naponta, mikor este leáll az utolsó vonat, ki fogja kiszedni az automatákból a megmaradt élelmiszereket, ill. hajnalban ki tölti fel azokat újra. Sajnos manapság lehet, hogy vandálok fel fogják törni ezeket. Sajnos sokan szemetelni is fognak az automatákból vett dolgokkal. Egy kocsit büfének kellene kinevezni és csak ott lehetne elfogyasztani a dolgokat, ill. egy nagy szemetesbe rakni. A vonaton pásztázó biztonságiaknak pedig ezekre is kellene felügyelniük.

Moderálásra küldöm 12. lebowski 2012.06.14. 11:17

éva67 2012.06.13. 19:34
A magyar vasutasok és családtagjai is ingyen vagy nagyon olcsón utaznak vilászerte.

Moderálásra küldöm 11. Csetneky 2012.06.14. 10:27

Szerintem az utasok nagy része sokkal jobban örülne a pontosságnak meg a tisztaságnak.

Moderálásra küldöm 10. mekkmester 2012.06.14. 08:16

rövidital autómatát nem kívánnak rendszerbe állítani?

Moderálásra küldöm 9. tboy 2012.06.14. 07:09

Egyetértek a buszsofőrrel.

A szép, tiszta kocsik tele lesznek kaja maradvánnyal. Gondolom a kalauzok nem fogják eltakarítani az utasok után a szemetet, a morzsát az ülésekről.

Persze az ötlet, jó. De ésszerűbb lett volna akkor már a büfékocsi, mint régebben. Az erre a célra volt, ott nem számított a morzsázás. (Ha jól emlékszem akkor ott eltakarították)


18 hozzászólás12 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...