Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Elit mozi: nyerje meg a Goldschmidt fődíját!

Mindazok, akik márciusban legalább egy filmet megnéznek a soproni Elit moziban, s megadják nevüket, lakcímüket, sorsoláson vesznek részt. A fődíj: tíz százalék kedvezmény a Goldschmidt Kft. egyik soproni lakásának árából.

Az utolsó harmadába érkezett az Fogjuk össze a soproni Elit moziért! kampányunk.

Ezúttal is érdekes játékra invitáljuk önöket.

Mindazok, akik március 10 és március 30-a között megnéznek legalább egy filmet az Elit moziban, továbbá megadják nevüket, lakcímüket, sorsoláson vesznek részt.

Egy szerencsés nyertes elviheti a Goldschmidt Kft. fődíját. Természetesen a többszöri nevezés megnöveli a nyerési esélyeket.

Goldschmidt Kft. tíz százalék kedvezményt biztosít abban az esetben, amennyiben a nyertes, vagy a törvényben meghatározott közeli hozzátartozója egy éven belül Sopronban, a kft. egyik, már megépült lakását vásárolja meg.

Részletes, átfogó információ a kft. ügyfélszolgálati irodáján kérhető. Kattintson ide>>

A nyereményjáték 2001. március 10-én, csütörtökön, az Elit mozi első vetítésével veszi kezdetét. Véget ér: 2001. március 30-án, szerdán az utolsó vetítéssel.

A játékban azon 18 éven felüli személyek, illetve törvényes képviselőjük vehetnek részt, akik jegyet vásárolnak és a jegy hátulsó oldalán megadják nevüket, pontos lakcímüket.

A jegyet a mozi pénztárában lehet leadni.

A sorsolásra a Goldschmidt Kft. székhelyén (Sopron, Faller Jenő utca) közjegyző jelenlétében 2011. április 1-jén, pénteken délelőtt tíz órakor kerül sor.

Meglehetősen nehéz helyzetbe került az egykoron szebb napokat, s nagy tömegeket vonzó Elit mozi. Az állami támogatások drasztikus lecsökkentése miatt veszélybe került a működése. Portálunk a filmszínház megmentése érdekében kampányt indított.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VOLT fesztivál Sopronban: 2014-ig biztosan lesz

A Sziget Kft. három évre szóló bérleti szerződést kötött a soproni VOLT fesztivál helyszínéül… Tovább olvasom