Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Biczi: Nagy bajban a Fidesz Sopronban!

Sopron az elmúlt 7 év alatt sokat vesztett régi erejéből. A Fidesz a tönk szélére vezette a várost - mondta Biczi László, a soproni MSZP elnökhelyettese.
˝Adóssága kezelhetetlen méreteket öltött, idegenforgalmi vonzereje visszaesett, a soproni iparhoz kötődő tündérmesék szertefoszlottak.
A Belváros halott, a tél elmúltával az utak tragikus állapotban vannak, 7 év alatt 1 komolyabb EU-s projektet tudtak befejezni, azt is 1 év késéssel.

Hofmann Rózsa és a soproni városvezetés áldatlan tevékenysége nyomán, a hajdani diákváros iskoláiban tragikus a helyzet, a kórházunk állami, sőt az új főigazgatónő kapcsán fideszes irányítás alá került és megkezdődött a Szanatórium elfoglalása is.

„Fejlődik a város", szónokolják a kézből etetett médiában, csak arról nem beszélnek, hogy visszafelé fejlődik, nem pedig előre!

Nagy bajban vannak itt Sopronban is, jól látszik ez a tavaly év végi választáson, ahol a szavazók nem kértek tovább fideszes képviselőből és elsöprő többséggel választották meg az MSZP jelöltjét˝ - mondta sajtótájékozatóján Biczi László, a soproni MSZP elnökhelyettese.

˝Ne feledjük, azok beszélnek most erkölcsi kérdésekről, akiknek a Polgármestere kifizettetett a fideszes közgyűléssel 4 év szabadságmegváltást egy összegben. Fodor Tamás, állítólag nem vett ki, több mint 100 nap szabadságot, ezért a város kifizetett neki több mint 2,7 milliót. De ez nem volt elég, mert szintén a Fidesz szavazataival, az egyik első intézkedésük volt, hogy felemeljék a polgármesterük és az alpolgármestereik fizetését.

Végül a teljesség kedvéért és, hogy mi is személyeskedjünk egy picit: Elgondolkodtató, hogy ma azok vezetik Sopront egyrészt gazdasági alpolgármesterként, másrészt kórházigazgató- pártigazgatóként, akik minden szakmai szempontot átírva, a végtelenségig átpolitizálták ezt a várost! Ma a teljes bizonytalanság és a félelem légköre uralkodik az országban és sajnos itt a városunkban is˝ - zárta Biczi László.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni határrendészek állították meg az öt külföldit

A három afgán és két pakisztáni férfi jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni nem tudta. Tovább olvasom