Kisalföld logö

2017. 04. 25. kedd - Márk 10°C | 21°C Még több cikk.

Biczi: hamis világot épít a Fidesz

Az ország recesszióban, a Fideszes tündérmesék összeomlóban vannak - fogalmazott Biczi László (MSZP).

A kormány és a soproni városvezetés is erőteljes propagandát folytat egy jobban teljesítő, fejlődő országról, városról, de ez nem más, mint egy virtuális valóság. Az igazság ezzel szöges ellentétben áll - mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Biczi László az MSZP soproni szervezetének elnök-helyettese.

A politikus így folytatta: Magyarország ma sokkal rosszabbul teljesít, mint a korábbi időkben. Az ország recesszióban, a Fideszes tündérmesék összeomlóban vannak. A cégek helyzete folyamatosan romlik, egyre kevesebben dolgoznak, ugyanakkor újabb és egyre nagyobb adók kerülnek bevezetésre.

A Fidesz elhozta az országnak Európa legmagasabb ÁFA kulcsát, bevezették a telefonadót, a csekkadót, a tranzakciós adót, a chipsadót, Sopronban a Fidesz bevezette az ingatlanadót és sajnos még hosszan lehetne sorolni azokat az intézkedéseket, amik közvetlenül, vagy közvetetten, de az itt élő embereket sújtják!

Ugyanakkor a végletekig leegyszerűsített demagógia és populizmus töretlenül virágzik a Fidesz körül. Egy hamis, torz képet akarnak festeni a világról, amiben ők mindenhol 100 százalékosan teljesítenek, legyen az a hóban rekedtek tájékoztatása, kimentése, vagy a város adósságának az átvállalása.

A valóság azonban sokszor szembe jön velünk és magunk látjuk, hogy például a szélsőséges időjárásban az emberek csak egymásra és a terepen dolgozókra számíthattak, nem a kormányukra. A katasztrófahelyzet szervezése volt maga a katasztrófa.

Sopronban pedig hiába osztogatnak köszönő díszokleveleket saját pártvezetőiknek, a várostól összességében sokkal több pénzt vettek el, mint amennyi adósságot, feladatot most nagy csinnadrattával, hálálkodással kísérve átvállaltak.

Ezek tények, ez a mindennapos valóság, amit persze lehet manipulálni, de attól még a saját bőrünkön érezhetjük, sokkal rosszabbul élünk, mint a korábbi időkben és a helyzet csak egyre romlik - zárta szavait a politikus.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soponban is gyűjt aláírásokat a Fidesz

Ivanics Ferenc kifejtette: 2002 és 2010 között a gáz ára háromszorosára nőtt, az áram ára pedig… Tovább olvasom