Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 19°C Még több cikk.

A Hunyadiban senki sem bukott meg

Sopron - A napokban tartják Sopron iskoláiban a pótvizsgákat. Aki nem tudta teljesíteni a tanév végi elvárásokat, még számot adhat tudásáról. A Hunyadi-iskolában senki nem bukott meg.
Izgulhatnak azok a diákok, akik nem tudtak megfelelni a tanév végi kötelezettségeknek. A napokban tartják ugyanis a javítóvizsgákat a legtöbb általános és középiskolában.

A Deák Téri Általános Iskolában matematikából 9, fizikából 3, angolból és németből 2–2, nyelvtanból 4, irodalomból 2, történelemből 2 tanuló pótvizsgázott.

A Gárdonyi Géza Általános Iskolában négy tárgyból lesz szükség javításra. Egy történelem-, három matematika-, négy kémia- és egy földrajzvizsgát tartanak. A Lacknerban tizen vizsgáznak, a legnehezebb itt is a matematika, a történelem, a magyar és a német volt. A Berzsenyi-líceumban matematikából hárman, kémiából ketten, történelemből, németből és angolból egy-egy tanuló tesz javítóvizsgát.

A vas- és villamosipari szakképzőben összesen 69-en pótvizsgázank. A „mumus" a német lehetett, ebből 33 tanuló próbál javítani. A Fáyban már „rózsásabb" a helyzet, itt az „elhasaltak" 27 vizsgán javítottak-javítanak a napokban, legtöbben matekból.

A Német Nemzetiségi Általános Iskolában egy diák matematikából, egy pedig németből pótvizsgázik, a brennbergi tagintézményben egy tanuló szintén németből.

A Petőfi-iskolában nyolc magyar-, négy történelem-, hat német- és egy matematika-javítóvizsgát tartanak. Legjobban a Hunyadi-iskolában remekeltek a tanulók, itt senkinek nem kellett javítóvizsgát tennie.

Olvasóink írták

 • 5. /joco1 2008. augusztus 29. 16:02
  „"pszichomókus" és az a jó?És ha majd nem veszik föl a "nem megbuktatott" diákokat az egyetemre/föiskolára "tudásszintjük" miatt, majd szidni fogják az akkori kormányt?Tudod középiskolás koromban volt egy nagyon szigoru matek tanárom -nem matek szakos voltam-és a legnagyobb dicséret az volt , hogy 3-ast kaptam töle( jobb jegy nála nem lézezett), 3-4 évfolyamban kaptunk egy nagyon "jo" matektanárt, 5-s lettem, de jött az érettségi és az utolsó kétévet "ujbol " kellett tanulnom”
 • 4. pszichomókus 2008. augusztus 28. 22:11
  „joco1!

  Szerintem a 2. hozzászóló első mondatában benne van a válasz a kérdésedre.”
 • 3. /joco1 2008. augusztus 28. 15:28
  „csak egy kérdés:(nem vélemény) létezhet olyan iskola ahol nincs bukás? vagy ez a suli ELIT suli?Bocsi de gyermekein kinöttek, unokám pedig nem nöt be az iskola padba, tehát ezért vagyok ilyen tájékozatlan”
 • 2. K. A. 2008. augusztus 28. 13:16
  „A Hunyadis tanároknak volt eszük, nem gyártanak maguknak nyárra plusz munkát. Ha valaki hülye, meg kell húzni 3 tárgyból, akkor nem kell pótvizsgáztatni. Egyszerű, csak gondolkodni kell.”
 • 1. Egy valaki 2008. augusztus 28. 10:56
  „Helo!! A Lacknerban még Fizikából is vizsgáztak nem csak töriből matekból és németből!!!
  Na hy”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint ingatlaneladás

Sopron - A közgyűlés elfogadta, ellenzői azonban akadnak a Selmeci utcai telek értékesítésének, s az… Tovább olvasom