Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 01. kedd - Egyed, Egon

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sopron hírei, soproni hírek > A Bob herceggel indul az évad

A Bob herceggel indul az évad

Sopron - Huszka Jenő Bob herceg című nagyoperettjével indul szeptember 19-én a soproni Petőfi Színház új évadja. A Kisszínház első bemutatóját szeptember 26-án tartják Dürrenmatt Play Strindberg című tragikomédiájának premierjével.

kisalfold.hu - 2009.09.08. 08:10
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

– Az új évadban is izgalmas és szórakoztató műsorral várjuk a színházrajongókat – emelte ki a soproni Petőfi Színház hétfői évadnyitó társulati ülésén Darvasi Ilona színigazgató. Az első darab Huszka Jenő Bob herceg című nagyoperettje lesz szeptember 19-én, a Kisszínház szeptember 26-án Dürrenmatt Play Strindberg című tragikomédiájával nyit. Az évad különlegessége, hogy A muzsika hangja című sikerdarabot az arénában is előadják. 

˝Nem főnökként, hanem szimpatizánsként köszöntöm a soproni színtársulatot, s az eddigi munkához gratulálok. A további sikeres működéshez – a mecénások mellett – az önkormányzat megfelelő anyagi támogatást biztosít˝ – jelentette be a hétfői évadnyitó társulati ülésen Simon István alpolgármester.

Fotó: M. D.
Fotó: M. D.

– Az új évadban is színes, minden igényt kielégítő, tartalmas, izgalmas és szórakoztató műsorral várjuk a színházrajongókat – emelte ki Darvasi Ilona színigazgató, aki szerint nehéz év vár a Petőfi Színházra. Mégpedig olyan értelemben, hogy nehéz lesz az utóbbi évek egyre növekvő látogatottságának tavalyi számszerűségét túlszárnyalni. A bemutatandó művek azonban ilyen vonatkozásban derűlátásra adhatnak okot. A Bob herceg nagyoperettet Görgey Gábor Komámasszony, hol a stukker című komédiája, Arhur Miller Édes fiaim drámája, Feydeau Osztrigás Mici című zenés játéka (amelynek zeneszerzője Szentirmay Ákos) követi. Az évad második felében Knoblauch A faun című vígjátékát, Jókai: A kőszívű ember fiait mutatják be. A Kisszínházban Dürrenmatt-, Örkény- és Edward Albee-művet állítanak színpadra. A fiatalabb korosztályokat ifjúsági és gyermekelőadások is várják.

Darvasi Ilona hozzátette: a társulat tagjai életében a soproni munka elsőbbséget élvez minden más színházi-filmezési, szinkronizálási feladattal szemben.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 2. Virgács1 2009.09.09. 19:26

Na végre egy kis operett, mindjárt rendelni akartam jegyeket magunknak és baráti társaságunknak és lelombozva hallottam, hogy nincs jegyes előadás csak bérletes. Lehet jegyet venni ott ahol nem keltek el a bérletek, igen ám, de ezt úgy sikerült, hogy soronként egy-egy hely elvétve.Sajnálattal vettük tudomásul, de ezek után már a kedvünket is elvették.

Moderálásra küldöm 1. TancsKaszabell 2009.09.09. 18:27

Az első gondolatom...csodás ez a kalapköltemény,ki tudja hányadszor láttam már.
A többi,a műsorprogram...Nos ?
A többi... egy kicsit oda is, egy kicsit nekik is,ők is érezzék hogy értük is vagyunk és azért a vájt fülűekre is legyünk tekintettel ,igen, és a szakmai önbecsülésünk hölgyem ? Hát igen az is fontos ! De hát,... hát végül is csak az a fontos ,hogy ebből élünk,nemde ?Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...