Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Végzett az útkezelő a javítással Csornán


Péntek - Információnk szerint az útkezelő befejezte a munkát Csornán


Figyelem! Nagy dugó várható Csornán! Ön mit tapasztal?Íírja meg, fotózza le, küldje el: tudosito@kisalfold.hu
Szerda

Csorna belterületén július 23-án és 24-én csatornajavítási munkálatok miatt egy sávra szűkítik a Soproni út forgalmát Győr irányába.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint a csapadékcsatorna-aknák javítása miatt egy sávra szűkítik Csorna belterületén a Soproni út forgalmát Győr irányába a Bartók Béla út és a Kossuth Lajos utca közötti útszakaszon.

A felújítási munkálatok idején az érintett útszakaszon torlódásokra kell számítani. A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a forgalom segítésére, valamint az esetleges tolódások mielőbbi megszüntetésére.

A munkálatok ideje alatt a meteorológiai előrejelzések szerint továbbra is nagy hőség várható, ezért kérjük az arra közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal és figyelemmel közlekedjenek! - tájékoztat a rendőrség.

Kedd

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. július 23-án és 24-én (csütörtök, péntek) végzi Csornán a 85-ös és a 86-os számú főút közös – két körforgalom közötti – szakaszán a forgalomra veszélyes csapadékcsatorna-aknák javítását.

A munkálatok miatt lezárásra kerül a Kórház és az Erzsébet királyné utcai csomópont Győr felé vezető külső sávja, a Győr felé haladó forgalom így egy sávra szűkül.

Ezen a két napon az Erzsébet királyné utcából Sopron felé a kikanyarodás nem lehetséges.

A Magyar Közút a közlekedők türelmét és megértését kéri a várható torlódások miatt!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Próbák, divatbemutatók és izgalmak

Számos szép élménnyel lett gazdagabb a csornai Jakab Alexandra Prágában. Tovább olvasom