Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Utakat építenek és újítanak fel

Százharmincmillió forintot nyert a kapuvári önkormányzat a város ipari parkjának fejlesztésére.
Százharmincmillió forintos támogatásban részesült a kapuvári önkormányzat a Regionális Operatív Programok keretében. A jelentős összeget az ipari park második ütemű fejlesztésére fordítják, utakat építenek és újítanak fel.

– Ennyi pénzt az utóbbi években egy összegben nemhogy nem nyertünk, de nem is láttunk – fogalmazott a hír hallatán Biró Péter polgármester, majd folytatta: – Úgy érzem, most ránk mosolygott az igazságosság, mert ezt a pénzt valóban beruházásra használjuk fel. Az ipari park második ütemű fejlesztésére fordítjuk, két utat megépítünk, egyet pedig felújítunk.

A polgármester bízik benne, hogy a százharmincmillió elegendő lesz a kivitelezésre, mint mondta, a tervek műszaki tartalmát igyekeznek a még elfogadható mértékben elkészíteni, de az alá semmiképpen nem mennek.
– Idén csupán jelképes összeget utalnak a számlánkra, mintegy jelezve, hogy megnyertük a pénzt, a fennmaradó támogatást pedig két részletben, 2005-ben és 2006-ban kapja meg az önkormányzat. A beruházástól azt várjuk, hogy felgyorsul az ipari park fejlődése, vonzóbb lesz a terület. Várjuk a befektetőket, hiszen ennek érdekében pályáztunk és hajtjuk végre a beruházásokat – jegyezte meg Biró Péter.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félidei faluszámvetések

A választási ciklus felénél arról érdeklődtünk néhány rábaközi település polgármesterétől, hogy milyen feladatot sikerült megvalósítaniuk az elmúlt két évben, mi maradt el és mit terveznek a második félidőre. Az kiderült a beszélgetések során, a jövőbeni fejlesztések megvalósítását nagyban befolyásolja, hogy sikeresek lesznek-e a pályázatok. Tovább olvasom