Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

Gyanús körülmények? Csornán a napelemgyárról kérdezett a Jobbik

Magyar Zoltán arra keresi a választ, hogy mennyi közpénz került a beruházásba, milyen feltétekkel és garanciákkal. Történt-e költségvetési csalás, illetve ki a felelőse annak, hogy az üzem nem valósult meg?
A Jobbik a legfőbb ügyésztől vár választ a napelemgyár kapcsán szerintük felvetődő esetleges visszásságokra. Magyar Zoltán, a párt országgyűlési képviselője az üzem előtt tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Polt Péternek írásban nyújtotta be kérdéseit, például azt, hogy indít-e vizsgálatot a csornai fejlesztés ügyében.

„A gyár létesítése a Fidesz kampányígérete volt. Előrelépés azonban nem történt, sőt, egyre több a gyanús körülmény. Minisztériumoktól, állami szervektől kértem eddig tájékoztatást, de még így sem sikerült megfejteni a részleteket. Bízom benne, hogy a legfőbb ügyész utánajár az általam feltett kérdéseknek" – mondta Magyar Zoltán.


A politikus arra keresi a választ, hogy mennyi közpénz került a beruházásba, milyen feltétekkel és garanciákkal. Történt-e költségvetési csalás, illetve ki a felelőse annak, hogy az üzem nem valósult meg?

„Egyúttal azt is szeretném, ha a térség országgyűlési képviselője is megosztaná információit a napelemgyárról" – tette hozzá.
Magyar Zoltán

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vigyétek vissza! - Kapuváron sem láttunk még ilyen furcsa hirdetést - fotó

Vigyétek vissza! - Kapuváron sem láttunk még ilyen furcsa hirdetést - fotó
Olvasónk hívta fel a figyelmet a felhívásra. Ejnye-ejnye! Tovább olvasom