Kisalföld logö

2017. 04. 29. szombat - Péter 4°C | 13°C Még több cikk.

Fűtés és meleg víz nélkül

Kedd óta nincs fűtés és meleg víz a kapuvári lakótelep közel kétszázharminc lakásában és nem fűtenek a Széchenyi István Általános Iskolában sem.
Az elmúlt napokban több szülő és a kapuvári lakótelep „Kiflinek" nevezett lakásaiban élők keresték meg lapunkat azzal, hogy se meleg víz, se fűtés nincs a házakban és az iskolában. A híreket megerősítette Hámori György, a Széchenyi-iskola igazgatója is. Az intézmény vezetője úgy tudja, hogy a távfűtő szolgáltató most végzi a vezetékek cseréjét. Az igazgatót úgy tájékoztatta a szolgáltató, hogy a héten már nem is lesz fűtés az iskolában.
Furcsának találta azt, hogy bár a csöveket már tavasszal felbontották, de a javítási munkákat csak most kezdték meg. Hámori György el mondta, nem tudnak tenni sem mit, az iskola kiszolgáltatott helyzetben van.

A Ras-Hő Kft. illetékese érdeklődésünkre elmondta, szükségszerű karbantartás folyik a lakótelep melletti kazánház külső távvezetékén. Megjegyezte, azért szükségszerű a csere, mert a beüzemelés után kiderült, hogy a csövek rossz állapotban vannak. Megtudtuk, a megjavított csöveket péntekig kell átadni, valószínű azonban, hogy a fűtés talán csütörtökön megindul. A meleg vizet péntekre ígéri a szolgáltató. A lakótelepen élőket ez nem nyugtatja meg. Mint mondták, „tele van a hócipőjük". Rozsits Tamás úgy gondolja, már nyáron elvégezhették volna a munkát.

– Meleg víz nélkül még tisztálkodni sem tudunk. Nomád módon élünk. Remélem, a szolgál tató duplán megtéríti a kárunkat – mondta Kurcsicsné Kalmár Anna az egyik „Kifliházból".
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Választási programok

A Kisalföld vállalta, hogy a jövő vasárnapi helyhatósági választások előtt közzétesszi a városokban… Tovább olvasom