Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Főhajtás az ünnepen a Rábaközben

Szent István és az államalapítás ünnepén Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő mondott beszédet a kapuvári koszorúzáson.
Szent István és az államalapítás ünnepén Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő mondott beszédet a kapuvári koszorúzáson. Az államalapító szobránál a Haydn kórus és a Versmondó Stúdió adott rövid emlékező műsort, majd a pártok helyi szervezetei és a kapuvári, valamint a megyei önkormányzat helyezte el az emlékezés koszorúit.

Az új kenyeret a Szent Anna-templomban tartott misén áldották meg.

Augusztus 20. - Kapuvári megemlékezésCsornán
,  a művelődési központban Fazakas Zoltán Márton premontrei kormányzó perjel mondott ünnepi beszédet tegnap este a városi ünnepségen. A rendezvényen adták át a helyi kitüntetéseket is: Csorna díszpolgára lett Lengyel Sándor néptáncpedagógus, a Timaffy László művészeti iskola igazgatója. „Csorna városért" emlékérmet vehetett át Ángyán Csilla keramikus, népi iparművész, Zelenka Pál, a Hantech Zrt. tulajdonosa és dr. Nagy Miklós, a testvérvárosi kapcsolatok lelkes szervezője.

A „Csorna szolgálatáért" elismerésben részesült a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Iskola és Óvoda nevelői közössége és Lelkes László, a Csornai Sportegyesület munkatársa.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyógyító növények a községi kertből

Tovább olvasom