Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Degovics István a jelölt

Az MDF színeiben Degovics István indul a tavaszi országgyűlési képviselő-választáson a Kapuvár központú 6-os számú választókörzetben.
Degovics István, a kapuvári Gartai Népfőiskola elnöke lesz az MDF országgyűlési képviselőjelöltje tavasszal a 6-os számú választókörzetben. A politikust Szabó Miklós, a párt megyei elnöke mutatta be tegnap.
– Degovics István ismert és elismert embere Kapuvár és környéke közéletének – kezdte a bemutatást Szabó Miklós. – Ismeri a város, illetve a körzet gondjait és alkalmas arra, hogy a felmerülő kérdésekre választ adjon.

Degovics István tizenöt éve tevékenykedik a közéletben, három cikluson át önkormányzati képviselő is volt. Terveiről szólva elmondta: országgyűlési képviselőként erős kapcsolatot szeretne tartani a választókkal. Célja, hogy a pártpolitikától eltávolodva a körzetében élők érdekeit képviselje. Mint mondta, rábaközi emberként ismeri a térség problémáit. Ezek közül mint legfontosabb feladatot említette a munkahelyteremtést.

– Új munkahelyek létesítéséhez az infrastruktúra fejlesztése az egyik megoldás, például a gyorsforgalmi út megépítése. Fontos a már meglévő munkahelyek megtartása is – jegyezte meg Degovics István.
Elképzelése szerint erősíteni kell a beszállítói tevékenységet, elsősorban Sopron és Győr közelségét kihasználva.

– A régió kiváló természeti adottságokkal, kulturális értékekkel rendelkezik, amire az idegenforgalom fejlesztését lehet építeni – összefogással. Fokozni kell a körzet önkormányzatainak együttműködését, hiszen közös érdekeink, céljaink vannak – mondta a képviselőjelölt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eladnák a beledi cipőüzemet

Felszámolják a szombathelyi székhelyű MSC Hungary Kft.-t. A cég megszűnése nyomán a felszámoló… Tovább olvasom