Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Csornai MSZP: Mondjon le Wittner Mária!

A MSZP csornai szervezete lemondásra szólította fel Wittner Mária fideszes képviselőt, Horn Gyulát megsértő beszéde miatt.

"Az emberi méltóság szegfűje

Tiltakozunk a fideszes Wittner Mária Parlamentben elhangzott kijelentései ellen, amellyel Horn Gyula volt miniszterelnököt emberi méltóságában sértette meg. Az MSZP parlamenti frakciója felszólította Wittner Máriát, hogy mondjon le képviselői mandátumáról. Nem tette meg, sőt később hasonlóan megalázó és felháborító kijelentést tett Toller László elhunyt képviselőnkre, Pécs egykori polgármesterére is.

Felszólítjuk Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy tegye meg azt, amit az emberi és politikai tisztesség ebben a helyzetben megkövetel, és szólítsa fel a képviselő asszonyt a közéletből való távozásra.

Mi Gyopáros Alpár véleménye frakciótársa embertelen kijelentéseiről?

Nyilatkozzon! Ezen nyilatkozatunk és a virág eltávolítását a helyi FIDESZ részéről Wittner Máriával való egyetértésnek tekintjük.

Követelésünknek nyomatékot adva - tiltakozásunk jeleként - a csornai Fidesz-iroda előtt piros szegfűt helyeztünk el" - olvasható az MSZP Csornai Szervezet elnökségének szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.Olvasóink írták

94 hozzászólás
 • 94. irónmajdnem 2011. április 06. 12:14
  „Hosszas elmélkedés után, mindent megfontolva s meggondolva, így ebéd előtt, mit is mondhatnék, mint hogy éljen április 8. Ja, meg hogy monnyá le.”
 • 93. Jarod 2011. április 06. 11:51
  „90. SC Bizony úgy volt! a képviselők rengeteget párbajoztak és nemcsak szóban, hanem pisztollyal és karddal. És volt olyan képviselő aki meg is halt bárbaj közben. Mikszáth ezt írja: jó protektor a mandátumhoz a pisztolycső is. Az mindegy, akár meglövik az embert, akár ő lő meg másokat. Egész csapat meglőtt ember van a Házban, akik hálára vannak kötelezve a pisztolycső iránt. 1921-ben az egyik képviselőre lőttek rá az ülésteremben gyűlés alatt. Ma is kimehetnének a Kossuth-térre lejátszani a dolgokat szájtépés helyett”
 • 92. 1120 2011. április 06. 03:34
  „Más tulajdonára engedély nélkül ragasztgatni, na az nem illő, te tulok! Remélem, hogy reggelre eltűnik...ha nem, akkor magam tépem le azt a sz...rt.
  A tetejében még ott a szegfű is! Remélem, hogy reggelre már az is a kukában lesz! Ha nem, akkor erről is gondoskodni fogok.
  Mit szólnál hozzá, ha viszonzásképpen az MSZP-s iroda üvegét meg (véletlenül) eltalálná egy narancs?
  Aki lát, nem csak néz, meg akinek "van füle a hallásra", az pontosan tudja, hogy azóta ilyen zaklatott Csorna politikai élete (közel 20 éve már), amióta ezt a tulkot, a Veszprém megyei KISZ bizottság főállású semmitevőjét (néhány átmeneti év után) "vissza ette a fene" a városba!”
 • 91. háté 2011. április 05. 21:24
  „Mi van itt?--az összes komcsit utasították, hogy irkáljon!--aztán mit kapnak érte, pufajkát?

  Bizony, ha a fityeszes "kölkek" és a többi eddigi hatalombitorló, nem hagyták volna-nem egyeztek volna meg a terhelő papírok eltüntetéséről, több kötél fogyott volna az utóbbi években.
  Akkor ez az élőlény nem ragasztgatott volna cetliket az üvegre.”
 • 90. SC 2011. április 05. 20:42
  „Felhívnám a figyelmét mindenkinek,ki nagyon a szívére vette ezt a "nyilatkozatot,hogy nézzen utána mi is ment a magyar parlamentben az 1800-as években!
  Na ott ment igazán a "kurvaanyázás",/kéretik nem törölni,anno nagyjaink nagy szeretettel használták ezeket a szavakat.../szó szerint.Nem volt ritka az ökölpárbaj,az egymást olyan fokon való sértegetése,ami sokszor véres párbajban végződött...Most ezeket az embereket nemzeti nagyjainknak tekintjük.A kíváncsiak utána olvashatnak az 1840-es évek parlamenti jegyzőkönyveiben.Wittner Mária mondatai szelíd simogatások voltak,ahhoz az időkhöz képest.
  horngyula ötvenhatos szerepéről azért maradt meg kevés értékelhető adat,mert az őrá vonatkozó jegyzőkönyvek,járőrnaplók,adatok nagyrészt megsemmisültek,eltűntek...Tény,hogy ő állt a dobtáras gitár túloldalán,és 56,-ban nem volt drága senkinek az élete.Menjen csak szép csendben,jobb lesz így mindenkinek.”
 • 89. andor47 2011. április 05. 20:11
  „A Fidesz a hibás még az Mszmp és az Mszp hibáiért is ? Na, ez már tényleg a csúcs! Van olyan dolog egyáltalán amiért nem a Fidesz a hibás? Talán még Évának sem a sátán kígyó képében, hanem maga Orbán Viktor adta az almát, ugye ?”
 • 88. dorombolok 2011. április 05. 20:04
  „Figyeljetek emberek. Az ilyen gusztustalan megnyilatkozás egy törvényalkotótol sem illő.Ennek megértése jóneveltség
  kultúra izlés de semmi esetre sem politikai kérdés.A parlamentben sem szabad besz...ni , ki kell menni a toalettre.”
 • 87. 1120 2011. április 05. 18:00
  „Szánalmas vagy, Papp Józsi... Legyél büszke a pufajkásodra, meg a Kártevő Ferenc királycsinálójára! Az lett volna az embertelen, ha a pufajkásokat lámpavasra aggatják mind egy szálig! Embertelen, de érthető...”
 • 86. széchenyi12 2011. április 05. 17:48
  „Horn a saját hányadékában van egyenlőre! Ott van ahol a helye van! Csak ne az én adóforintjaimból dögledezzen!”
 • 85. Dr.Lang 2011. április 05. 16:51
  „Komcsikaim! Szerintetek Horn Gyula mit csinalt geppisztollyal a kezeben? Galambokra lovoldozott? Gyilkos volt, ez teljesen nyilvanvalo. Csak nem lett rabizonyitva. A halott nem beszel.”
 • 84. Patriot 2011. április 05. 16:45
  „Mszp mint pártot a kommunista bűnök és az újabban elkövetett gazdasági bűncselekmények tartják egyben. Egyszerűen képtelenek szabadulni a múltjuktól, a történelem meg szép csendben átlépett rajtuk. Ezeknek semmi erkölcsi alapjuk nincs Wittner Máriát a szájukra venni, pláne ebben a jogutód formában nem.”
 • 83. Dwatson 2011. április 05. 16:28
  „Wittner,szavai alapján ugyanolyan lehet vagy még rosszabb mint akik őt elítélték,ő is gyilkos lett volna ha a másik oldalon áll! Mivel a keresztény képviselők nem tiltakoznak,biztosra veszem hogy hogy a keresztényi értékek is ilyenek,elmehetne a templomba prédikálni!
  A Fideszesek meg ne szidják az egykori MSZMP-t,mert ők is ennek az utódpártja,még ha tagadják is!”
 • 82. AntiFricc 2011. április 05. 15:50
  „Mekkora ostobák ezek a kommunisták! Mit védenek a pufajkás gyufán? Gyilkos volt, ez teljesen egyértelmű.”
 • 81. annobon 2011. április 05. 14:57
  „86-hoz: Horn szerepe, mint hóhér nem tisztázott, viszont ami biztos, hogy a "pufajkások" tagja volt. Ebbéli - nem kicsit homályos - szerepe miatt Sólyom L., volt köztársasági elnök megtagadta a Hornnak kiutalt magas kitüntetés átadását, ezekkel a szavakkal: "Horn Gyula karhatalmista volta 1956-ban, és különösen akkori szerepének értékelése és vállalása a forradalom ötvenedik évfordulóján 1956 értékeiről való állásfoglalás is. Egykori tette és mai állásfoglalása olyan alapvető ellentétben állnak a Magyar Köztársaság alkotmányos értékrendjével, hogy Miniszterelnök Úr előterjesztését Horn Gyulának az indokolásban felhozott érdemeire tekintettel sem teljesíthetem." Jelenleg egy emberi roncs, s mint ilyen mindenképpen kijár neki a méltóságteljes haldoklás. Előzőekben már ismertettem ezzel kapcsolatos keresztényi nézeteimet. Ezektől nem kívánok eltérni, annak tükrében sem, hogy magam is mélységesen elítélek minden önkényuralmat. Mai napig is várom az igazi rendszerváltást, de amíg a volt MSZMP és KISZ-tagok irányítják jelenleg is az országot, erre semmilyen esélyt nem látok. Gyurcsány és Hagyó szabadlábon? Miről beszélünk, tisztelt fideszes urak? Holló a hollónak nem vájja ki a szemét - idéztem már párszor és fogom is még tuti...”
 • 80. AHA 2011. április 05. 14:25
  „annobon
  Melyikük volt 56-ban hóhér?”
 • 79. annobon 2011. április 05. 14:15
  „78-hoz: Mint ahogy Kövér, Matolcsy, Martonyi, Schmitt és a többiek sem! Csaxólok!”
 • 78. SC 2011. április 05. 14:01
  „57. tettes
  :-)))
  Nagyon megharagudna horngyula,ha leuraznád...:-)
  Mond csak nyugodtan,elvtárs...Úr soha nem volt és már nem is lesz.”
 • 77. annobon 2011. április 05. 13:47
  „76-hoz: szívesen utánanéznék, de a neten (pl. Wikipédia) szinte úgy tűnik, hogy W.M. élete 1955-ben kezdődött, mikor megszületett a kisfia. Egyévvel késöbb meg már - mint tudjuk - híres szabadságharcos lett belőle. Freedom fighter!”
 • 76. Nózi 2011. április 05. 13:10
  „Nézzetek utána Wittner 56. előtti múltjának!!! És úgy ítélkezzetek!!!”
 • 75. Csetneky 2011. április 05. 13:07
  „Van még mszp Csornán? Egyébként ezt a jóképű embert szemetelésért miért nem jelentik fel? Wittnernek meg teljes mértékben igaza van.”
94 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra terepralifutam a Rábaközben

Az egy hónap múlva induló III. Admiral Rábaköz Kupa az idén a várossá válás negyvenedik évfordulóját… Tovább olvasom