Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

A pótkocsit elvitték, az utat takarítják Kónyban

˝A Mátyás király utcába be sem hajtható kamion vontatmánya foglalja a fél sávot már egy hete˝ - írta olvasónk.Olvasói SMS
„Kónyi körkép. A Mátyás király utcába be sem hajtható kamion vontatmánya foglalja a fél sávot már egy hete. Az Új élet és Soproni út bokáig sáros a túlrakott teherautók rakományától. Ez egész télen így lesz? Lakó"
– A vontatmány tulajdonosát, miután értesültünk az akadályról, a hét elején kértük, hogy vigye járművét máshová. Szerdán még mindig ott állt, ezért nyomatékosan felszólítottuk, aminek aztán eleget is tett – tájékoztatta lapunkat Némethné Hajzer Marietta jegyző.
A sáros úttal kapcsolatban a polgármester intézkedett.

– Az útépítésen dolgozó járművek hordták fel a sarat, amit először kézi erővel próbáltak eltakarítani. Miután nem bírtak vele, tisztító autót küldtek a területre. Jeleztem nekik a problémát én is, de már az érintett cég is tudott a dologról. Ilyen időben sajnos ez előfordul, de úgy látom, a kivitelezők is azon vannak, hogy minél előbb megtisztítsák maguk után a sárral érintett szakaszt – fogalmazott Aller Imre, Kóny polgármestere.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közmeghallgatás, testületi ülés Bágyogszováton

Kedden ülésezik a képviselő-testület a mű- velődési házban. Tovább olvasom