Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

A hangsúly a Rábaköz egységén lesz idén

Pénteken este kezdődik a nyolcadik Beledi Pünkösdi Fesztivál és Vásár. A háromnapos rendezvényen másodszor adományoznak városért emlékérmet és idén újra választanak beledi díszpolgárt is.
Péntek délután öt órakor hivatalos megnyitóval veszi kezdetét a nyolcadik Beledi Pünkösdi Fesztivál és Vásár.

– Az idei évben a Rábaköz egységét hangsúlyozzuk programjainkkal – mondta Tompáné Balogh Mária polgármester. Ennek érdekében a helyi csoportokon kívül Kapuvárról, Csornáról, Mihályiból, Szanyból és szerte a Rábaközből érkeznek amatőr- és félamatőr-együttesek. A pénteki megnyitót követően a szórakozásé lesz a főszerep vasárnap délelőttig, amikor ökumenikus istentisztelet lesz a rendezvénysátorban. Ezt követően „Beledért" érdemérmet és díszpolgári címet adományoz a helyi képviselő-testület. Vasárnap délután a gyermekeké lesz a főszerep, amikor bábszínházzal, bűvésszel és zenés gyermekprogramokkal várják a legkisebbeket.

Pénteken este nyolctól a Jester Box és a Ha-Szü-Na együttesek lépnek fel, majd Orosz Sándor áll a lejátszók mögé. Szombat délelőtt főzőversenyen mérik össze tudásukat a jelentkező csapatok, ebéd után szerb néptánccsoportot várnak a színpadra, majd modern- és néptáncbemutatók lesznek. A kora este a Free Time Band koncertjével kezdődik, ezt követően Janicsák Veca, a Galaxy és Márió, a harmonikás lép fel. Vasárnap délelőtt istentisztelet, majd ebéd után Greznár Zoltán és zenekara szórakoztatja a közönséget. A délutáni gyermekprogramok között a Habakuk Bábszínház lép fel, bűvészbemutatóra és a Fabula együttes koncertjére várják a kisebbeket. A Delta Testépítő Klub meglepetésprogrammal várja a közönséget. Vasárnap este a Juli és a Happy End játszik, majd Vastag Tamás lép fel.Péntek délután öt órakor hivatalos megnyitóval veszi kezdetét a nyolcadik Beledi Pünkösdi Fesztivál és Vásár.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bécsi kiránduláson a kapuvári iskolások

A kapuvári Széchenyi István Általános Iskola diákjai e tanévben az osztrák–magyar… Tovább olvasom