Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Indul a Red Bull MIXTÚRA

Május 4 és 10-e között számos, eddig nem látott zenei megoldással találkozhatunk a Red Bull Mixtúra keretében Magyarország 6 vidéki nagyvárosában.


RED BULL MIXTÚRA

4 ZENEKAR, 4 ZENEI STÍLUS – 3 ÓRÁS ZENEI- & STÍLUSMIX KONCERT 6 NAGYVÁROSBAN MÁJUS 4. ÉS 10. KÖZÖTT

Kiderül, hogy milyen az, amikor egy hip hop banda metálzenére rappel vagy amikor egy trombita hangja vegyül a tekerőlantéval. Egy héten keresztül Magyarország négy elismert bandája, a Pannónia Allstars Ska Orchestra (PASO), Superbutt, Hősök és a Folkfree járja majd együtt az országot, hogy esténként átállások és szünetek nélkül egyedi stílusmix koncerttel lepje meg a hallgatóságot. A tour-gazda és műsorvezető a Fish! együttes énekese Kovács Krisztián, alias Senior Hal lesz.

A Red Bull Mixtúra egy eddig nem látott koncertturné, melynek lényege, hogy négy különböző stílust képviselő zenekar közös fellépés keretében mutatja meg, hogy milyen is az, amikor a hip hop, az etno, a metál és a ska a keveredik.

A stíluskeverő turné - Örömzenélés a javából!
A stíluskeverő turné - Örömzenélés a javából!

A bandák külön próbák során állították össze a műsort, amely kizárólag ezen az egyhetes turnén lesz látható és hallható. A PASO, a Superbutt, a Hősök és a Folkfree saját zenei műfajuk kiemelkedő hazai zenekarai, akik egy héten keresztül járják majd hazánk nagyvárosait, hogy bemutathassák közös produkciójukat, melyre a turnét megelőző hetekben több közös próba alkalmával készülnek fel.

Az állomások között egy, direkt a túrára elkészített busz szállítja majd a bandákat, ezzel is alkalmat adva a közös zenélésekre, szórakozásra és az előadás finomítására. A csapatot elkíséri majd négy szerencsés rajongó is, akiket előzetes blog és videófilmpályázat útján, válogatnak ki a zenekarok.

A kiválasztott fiatalok videopaparazziként részese lehetnek majd a turnénak és videókamerájukkal dokumentálják a hét eseményeit, majd a túra után egy maximum 10 perces videóban összefoglalják élményeiket.

A túra állomásai:

05. 04. – Veszprém - D/C
05. 05. – Győr – Bahnhof
05. 06. – Szeged – JATE Klub
05. 07. – Mickolc – MEN
05. 08. – Debrecen – Lovarda
05. 10. – Nyíregyháza - Campus

A videopaparazzi pályázattal kapcsolatban a www.redbull.hu/videopaparazzi oldalon találhatő bővebb információ.
További információk: www.redbull.hu oldalon

Olvasóink írták

  • 1. okostojas007 2010. május 04. 09:57
    „elismert ?
    mit jelenthet ez a szó .....”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Herbalife: Játsszon és hallgassa meg Vajda Attila előadását!

Egészségesen szeretne étkezni és ezzel együtt még fizetését is kiegészítené? Jöjjön el Ön is és… Tovább olvasom