Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 30°C Még több cikk.

Illés Nyomda: szebb helyen még szebben nyomnak

Új, modern épületbe költözött a nagy múltú győri Illés Nyomda. A minden igényt kielégítő nyomda- és irodaépületben nemcsak a szolgáltatások, hanem immár a kiszolgálás is európai szintű.

– Ideje volt a költözésnek, hiszen az előző helyünkön szűkösen dolgoztunk, és az ügyfeleinket sem tudtuk úgy fogadni, ahogy szerettük volna; például nem lehetett elválasztani az előkészítő és az ügyfélfogadás terét. Most azonban ez megváltozott: az új épület minden négyzetcentimétere a hatékonyságot szolgálja – mondja Illés Zoltán cégvezető.

– Mit jelent ez az Illés Nyomda ügyfeleire nézve?
– Kulturált, európai környezetet, kényelmes parkolási lehetőséget, könnyű megközelíthetőséget.

– Változott a géppark, a felszereltség is? 
– Eddig is kiemelkedő minőséget nyújtottunk, most azonban az egyik digitális nyomdagépünk lecserélésével még magasabbra tesszük a mércét. Szélesebb lett például a termékpalettánk: most már borítékot is tudunk nyomtatni magas minőségben, akár kis példányszámban is.

– Ez ennyire fontos?
– Igen, sok nyomda ugyanis nem vállal el kis példányszámú munkákat. Mi akár egy példányban is kinyomunk egy könyvet. A másik erősségünk, hogy igény szerint komplex szolgáltatást nyújtunk, azaz a tervezéstől a kivitelezésig vállalunk munkákat.
 

– Pontosan milyeneket?
– A reklámanyagoktól, plakátoktól és prospektusoktól a könyveken, csomagolóanyagokon át a névjegykártyákig és a sorszámozott nyomdai kiadványokig szinte mindent. Sőt, nagyméretű plakátot Győrben és környékén csak mi tudunk lézeres technológiával nyomtatni – rövid határidővel hiszen nincs száradási idő, és kedvező az előállítási költség is.

– Többféle technológiával dolgoznak. A digitális nyomtatásé a jövő?
– Egyre inkább, legalábbis sok termék esetén. A hagyományos ofszetnyomás inkább a nagyobb példányszámú kiadványoknál éri meg, a példányszámok pedig egyre inkább csökkennek. Ezzel párhuzamosan felértékelődött a gyorsaság és rugalmasság, mi akár másnapra kinyomjuk a kért terméket.  Azon vagyunk, hogy minden ügyfélnek, minden termékhez megtaláljuk az optimális megoldást.
 
Győr, Erfurti u. hrsz. 260/9. • GPS 47.675975, 17.665202
Telefon: +36-30/927-8528, +36-96/528-694
info@illesnyomda.hu
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 7–15 óráig
(X)

 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új labort adott a NEMAK a tanulóknak

Új labort adott a NEMAK a tanulóknak
Új erősáramú laboratóriumban szerezhetnek gyakorlati tudást a technikustanulók a győri Pattantyús… Tovább olvasom