Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Ha érdeklik a finom borok, tanuljon a CEWI-nél!

A bor összehozza az embereket, az igazán emlékezetes találkozók, baráti összejövetelek szinte elképzelhetetlenek egy üveg finom bor nélkül. Most itt a lehetőség, hogy minél többet megtudjanak a jó borokról!

A Central European Wine Institute-t (CEWI) azzal a gondolattal alapították a tulajdonosok, hogy a borszerető emberek az iskola kurzusain keresztül minél közelebb kerülhessenek a borok világához és minél nagyobb hozzáértéssel kóstolhassák Magyarország és a világ borait egyaránt. 

A CEWI különböző képzései eddig csak Budapesten voltak látogathatók, de januártól a kisalföldi megyeszékhelyen, Győrben is elérhetők lesznek a kurzusok.


`A jó bornak és a derék férfinak nem kell kutatni az eredetét´
`A jó bornak és a derék férfinak nem kell kutatni az eredetét´


A CEWI kedvezményes árakkal kínálja alapozó, alap-, közép- és felsőfokú, valamint hét napos sommelier képzéseit.

Az elismert szakemberekből álló oktatói gárda a borismereti képzéseken kívül bor-étel párosításról és gasztronómia elméletről szóló előadásokat is tart.

"A többi iskolához képest nagy előnyünk, hogy a magas szintű boros ismeretek mellett komoly nemzetközi kereskedelmi, marketing, vendéglátói, csúcsgasztronómiai és stratégiai tanácsadói tapasztalattal is bírunk – az alapító tagok különböző szakmai múltjából adódóan.
Képzéseink magyar és angol nyelven egyaránt elérhetők.

A CEWI Magyarország legátfogóbb és legprofesszionálisabb képzéseit nyújtja mindazoknak, akik a borfogyasztással, borkereskedelemmel vagy éppen szakírással kapcsolatos ismereteiket szeretnék elmélyíteni" – tudtuk meg Horkay Andrástól, a CEWI igazgatójától.

A CEWI több szintű képzései a megyeszékhelyen a Bortársaság (Győr, Jedlik Ányos u. 15.) üzlete alatt található kóstoló pincében indulnak januártól.Kedvcsináló idézet a CEWI honlapjáról

"Az alapító tagok mindannyian a Londoni WSET diplomakurzus hallgatói. A közös találkozási pont.

Ami a bor körül forog. Vagy mi forgunk körülötte. Más más emberek, ugyanattól a szenvedélytől vezérelve.

A bor maga a varázslat, a kutatás, a kultúra, az élvezet, az ízek, az elmélyülés, a szórakozás, az ismerkedés, a beszélgetés..."`A bor élesíti az elmét´ (angol közmondás)
`A bor élesíti az elmét´ (angol közmondás)

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rubin Fogyasztó és Szépségszalon karácsonyi csomagjai

A Tovább olvasom