Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 12°C Még több cikk.

A Szintézis is megkezdte az online pénztárgép gyártását

A kiskassza egyszerűen kezelhető, árbeütős, vagy vonalkódos üzemmódban is használható, így alkalmas a kisbolttól kezdve a nagy áruházak számára is.

A Szintézis Informatikai ZRt. 2013 júliusában beadta engedélyeztetésre az online hagyományos pénztárgépét, amely már Adóügyi Ellenőrző Egységgel van felszerelve, mely képes a NAV-val való online kapcsolatra. Az AEE tartalmazza az adatkapcsolathoz szükséges SIM egységet, így külső körülmény nem gátolhatja az AEE és a NAV közötti adatkommunikációt. A hagyományos (elektronikus naplóval nem rendelkező) pénztárgépek 2013.08.31-ig használhatóak!


A Szintézis ZRt. megkezdte a NOVATEK online pénztárgép gyártását, és az előrendelések felvételét.  A kiskassza egyszerűen kezelhető, árbeütős, vagy vonalkódos üzemmódban is használható, így alkalmas a kisbolttól kezdve a nagy áruházak számára is.

Akkumulátorral van felszerelve, így áramszünet esetén is tud értékesíteni. A NOVATEK online pénztárgép piacon az egyik leggyorsabb nyomtatóval rendelkezik (70mm/sec), és többféle fizetési módot kezel: bankkártya, utalvány, készpénz (Ft, Euró).

A Szintézis ZRt. által fejlesztett intelligens kasszarendszerek (IBM, HP, Fujitsu, Senor, PC kassza) rendelkeznek elektronikus naplóval, így ezek 2013. december 31-ig használhatóak.

A jelenlegi rendszereinket az AEE egység beszerelésével ONLINE kasszarendszerré alakítjuk.

További információk: www.szintezis.hu/onlinekassza  
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlatunk

Tovább olvasom