Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

A GDF SUEZ látja el földgázzal a volt EMFESZ-fogyasztókat

A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. - korábbi nevén Égáz-Dégáz Zrt. - látja el földgázzal 2011. január 13-tól a szolgáltatási területén élő, egyetemes szolgáltatásra jogosult volt EMFESZ-fogyasztókat, az EMFESZ Kft. kereskedelemi engedélyének felfüggesztése következtében.
Biztos áron biztonságos földgázellátást nyújtunk!

A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. - a MEH által ellenőrzött - egyetemes szolgáltatási árakon látja el ügyfeleit földgázzal, így mindenki számára egységes, korrekt és egyetemes árképzést biztosít. A hatóságilag szabályozott egyetemes szolgáltatásban nem érheti meglepetés a fogyasztókat.

Korrekt, színvonalas szolgáltatás válsághelyzetben is!

A GDF SUEZ több évtizedes hazai és nemzetközi szakmai tapasztalata, valamint stabil pénzügyi háttere a garancia arra, hogy hosszú távon is szünetmentes földgázellátást, és ezzel biztonságos, nyugodt otthont teremtsen ügyfelei számára. Mindez lehetővé teszi, hogy a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. a jövőben is megbízható és kiszámítható szolgáltatója legyen ügyfeleinek.

A stabil földgázellátás biztosításán túl a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. mindig nagy figyelmet fordít a magas szintű ügyfélkiszolgálásra és szolgáltatásainak folyamatos fejlesztésére. Ezért a hagyományosnak számító ügyfélkapcsolatok - személyes, telefonos, illetve írásos - mellett több újdonságot is bevezetett. A gyors és hatékony ügyfélszolgálati munkát segítő funkciók, az éjjel-nappal elérhető online ügyfélszolgálat, valamint a környezetkímélő és kényelmes e-számla és e-fizetés szolgáltatások mind azt a célt szolgálják, hogy a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. a mai kor elvárásainak megfelelően kibővített szolgáltatási körrel álljon fogyasztói rendelkezésére.

Ne feledjék, a GDF SUEZ Energia Magyarország  Zrt. a jövőben is stabil, folyamatos gázellátást biztosít fogyasztóinak, és kiszámítható partnerként biztosítja ügyfelei és családjuk mindennapi nyugalmát.

www.gdfsuez-energia.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

X-faktor játék - íme a nyertesek listája!

Tíz játékosunk két főre szóló belépőt nyert a vasárnapi győri X-faktor gálára. Tovább olvasom