Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Tíz éves a Jánossomorjai Társaskör Egyesület

Fennállásának tízedik évfordulóját ünnepelte nemrégiben a Jánossomorjai Társaskör Egyesület.

A Társaskör "autonóm, független, politikamentes, non-profit elvű" szervezet, amelynek célja és feladata a "hagyományőrzés; kapcsolatok ápolása határon túli és hazai civil szervezetekkel; ismeretterjesztő előadások; rendezvények szervezése; szabadidős tevékenység szervezése; egyéb kulturális tevékenységek szervezése, lebonyolítása, kezdeményezése."

A Győr-Moson Sopron Megyei Bíróság 2010. júliustól egyesületünket közhasznú szervezetté nyilvánította. Fotó: Jánossomorja Televízió
A Győr-Moson Sopron Megyei Bíróság 2010. júliustól egyesületünket közhasznú szervezetté nyilvánította. Fotó: Jánossomorja Televízió

A szervezet havonta tartja rendszeres összejöveteleit a jánossomorjai művelődési házban. Az elmúlt években szerteágazó tevékenysége során több kiállítást, ismeretterjesztő előadást, autóbuszos és kerékpáros kirándulást szerveztek.

A 72 főt számláló civil szervezet jubileumi ünnepi rendezvényre meghívta azokat is, akik az elmúlt évtizedben támogatták az egyesületet.

A rendezvényen Jánó Zoltánné elnökhelyettes köszöntője után Lőrincz György, az egyesület titkára elevenítette fel az elmúlt évek legemlékezetesebb pillanatait, majd a támogatóknak járó elismerő oklevelek átadása után a Canto Excolo kamarakórus adott ünnepi koncert.

Az est jó hangulatú disznótoros vacsorával zárult.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Migránsok Jánossomorján és a vízelvezető árokban

A mosonmagyaróvári határrendészek egy balesetet okozó Daewo személygépkocsi vezetőjét vonták… Tovább olvasom