Kisalföld logö

2018. 08. 21. kedd - Sámuel, Hajna 21°C | 32°C Még több cikk.

Philadelphiai részvétnyilvánítás

A július elején amerikai hajóbalesetben elhunyt Dóra és Szabolcs halálával kapcsán részvétet nyilvánított Michael A. Nutter philadelphiai városvezető mosonmagyaróvári polgármestertársának írott levelében.

Ugyanitt az amerikai város segítségét is felajánlja.

Michael A. Nutter, Philadelphia polgármestere levelet írt Szabó Miklós mosonmagyaróvári településvezetőnek július 27-i keltezéssel. Az amerikai város első embere szívből jövő, legmélyebb részvétét tolmácsolja a július 7-én hajóbalesetben elhunyt két magyar diák, a 16 éves Dóra és a 20 éves Szabolcs halála miatt.

Nutter így fogalmaz levelében: ˝Polgármestertársként tökéletesen átérzem, hogy akár egyetlen polgár elveszítése is tragédia az egész városra nézve, és ez az esemény mély hatást gyakorol minden egyes lakosra Mosonmagyaróváron.˝ Kifejtette továbbá: a két fiatal tragikus halála megrázta és mélyen elszomorította az általa vezetett várost. Philadelphia polgármestere városa segítségét is felajánlotta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az István, a király után a Hair a színpadon

Hegyeshalom - Több hónapnyi lázas készülődés után szombaton este 9 órától a Stettni-tónál a fiatalokból verbuválódott csapat bemutatja a Hair című musicalt. Tovább olvasom