Kisalföld logö

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 13°C | 24°C Még több cikk.

Lipót - ˝A képviselőkkel hajlandók lennénk békülni˝

Tóth József Péter polgármester ˝A viszály a másik oldalról˝ című írásunk nyomán ismét szót kért.

Elmondta: „Tudtam, hogy a másik fél a téma médiában való megjelenését azért kezdeményezte, hogy alaptalan vádakkal eljátssza becsületemet. (...) Tényleg vásárolt a feleségem ingatlant magánszemélyektől idegenforgalmi beruházás céljából, hiszen további öt focipályát kívánunk létesíteni. De a terület nem is volt, nem is lesz eladó."

A településvezető a „melegvíz-vitára" is visszatért: „Jóhiszemű voltam, elkövettem azt a hibát, hogy nem kötöttünk szerződést arról, hogy önköltségi áron kaphatjuk meg a vizet a focipályák fűtéséhez. Valóban nem szolgáltattam adatokat a pályák működéséről, mert én abban bíztam, hogy egy életre és nem egy évre szól az, hogy önköltségi és nem piaci alapon adnak nekünk termálvizet."

Zárszóként még megjegyezte: „A komplett képviselő-testület a tanú rá, hogy a termálfürdő tulajdonosai részéről nem tapasztaltuk a békülés szándékát, holott mi hajlandóak lennénk rá. Lipóti születésűként képviselőtársaimmal karöltve szülőföldem fejlődését tartom a legfontosabbnak, ezért dolgozom."

(A Kisalföld a vitát a maga részéről lezártnak tekinti – a szerző.)

Olvasóink írták

 • 5. Japo 2013. május 05. 16:20
  „Ha a termál "dr." pénzes tulajdonosai nem kívánnak együttműködni,idelye lenne egy hasonló adónemet bevezetni mint pl. Bezenyén is tették annak érdekében,hogy rákényszerítsék a tulajokat a vegasz megépítésére. Ha nem építenek ,fizetnek. Valami hasonlóval itt is térdre lehetne kényszeríteni a nagy arcú szegedi telepeseket.”
 • 4. Accra 2013. május 02. 16:29
  „Minek még ÖT focipálya? Csaknem azért kell, hogy a fürdő ne bővülhessen? És még meg van sértődve a polgi, hogy nem kap önköltségi áron termálvizet? Eszem megáll.
  Inkább azzal foglalkozna, hogy vízjogi engedélyt szerezzen a pálya locsolására. Attól, hogy jól fekszik a Fideszben, még illik betartani a törvényeket.”
 • 3. pancser 2013. április 26. 22:03
  „1. Valaki 2013.04.26. 17:38
  Ki vegye vissza a tsz már a múlté, örültek a tulajdonosok, hogy végre megszabadultak tőle! Azóta igen komoly fejlődés, fejlesztés volt, a megye legreprezentatívabb strandja! Nem véletlen a külföldi látogatók nagy száma sem!”
 • 2. állampógár 2013. április 26. 19:07
  „Az a termál már legyen a tótoké.”
 • 1. Valaki 2013. április 26. 17:38
  „Vegyétek vissza a fürdőt! Ezzel tennétek a legnagyobb jót a környéknek! :)))”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellőtték a zsineget, hazavihették a sonkát

A mosonmagyaróvári Rotary Club immár tíz éve minden tavasszal megrendezi a sonkalövő versenyt. Tovább olvasom