Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Kovács Tamás igenje

A sikerdíjakat vizsgáló bizottsággal kapcsolatban a Magyar Szocialista Párt helyi elnöke által kiadott sajtóközleményre („Lemondást javasolnak", Kisalföld, 2012. december 4.) reagálva a Fidesz–KDNP frakció az alábbi állásfoglalást juttatta el lapunkhoz.
A sikerdíjakat vizsgáló bizottsággal kapcsolatban a Magyar Szocialista Párt helyi elnöke által kiadott sajtóközleményre („Lemondást javasolnak", Kisalföld, 2012. december 4.) reagálva a Fidesz–KDNP frakció az alábbi állásfoglalást juttatta el lapunkhoz:

„Meglepő állásfoglalást tett közzé az MSZP helyi szervezete nevében Kovács Tamás pártelnök. Ebben emlékezetvesztéssel vádolja a kormányzó frakciót a szennyvizes és a futurás sikerdíj kapcsán, s értetlenségét fejezi ki az indított vizsgálatok miatt. Kovács Tamás elfeledte, hogy a sikerdíjas vizsgálódásokkor igen szavazatával támogatta a kormányzó frakciót mind a bizottságban, mind a testületben, s maga is szorgalmazta az ügy feltárását.
Kovács Tamás úgy gondolja, lehet szűkebb körben másként nyilatkozni, másként szavazni, s lehet a média nyilvánossága előtt annak ellenkezőjét bizonygatni? Nem lehet. Tudjuk, hogy a hatalom megragadásának vágya sokakban minden eszközt legitimizál, de ez nem vezethet jóra. A város lakói felelősségteljes és dolgozni akaró képviselőket akarnak" – áll a Fidesz válaszközleményében.

Olvasóink írták

38 hozzászólás
12
 • 38. kocsoggorog 2012. december 10. 13:27
  „vagy szerelmes:)”
 • 37. Besenyőpista 2012. december 10. 13:18
  „kocsoggorog! A te logikádat követve, ha négy évig nem veszem észre, hogy a feleségem a szomszédos szobában félrelép, akkor vagy vak vagyok, vagy hülye, vagy nem is akarom észrevenni, mivel sohasem tudni, hogy mikor jön ez nekem jól!”
 • 36. kocsoggorog 2012. december 10. 08:32
  „abszurdisztán, érdekes milyen hiteles lett újabban a szemedben Sz. O. Ha azt írta volna, hogy Kovács Tamás rózsaszínű tüllszoknyában slágereket énekelt, nyilván azt is itt hirdetnéd, hiszen ki más mondhat igazat, mint SzO.”
 • 35. kocsoggorog 2012. december 10. 08:28
  „Besenyőpista, képzeld el, hogy a feleségedről négy év után kiderül, hogy félrelép. Te számonkéred és azt mondják milyen undorító dolog, hogy ezt szóváteszed...
  A Te logikádat követve jutottam ide. A Fidesz a közös kormányzásból most felemlegeti, hogy őket megkerülve hozott a polgármester döntéseket. Ráadásul jogszabályokat megkerülve. Világos ez, mint a nap, csak abszurdisztán nem akarja látni.”
 • 34. Besenyőpista 2012. december 09. 23:59
  „Kezd egyre bonyolultabbá válni az ügy. Amennyiben Sz M. polgármesterként hibát követett el, vigye a balhét! A FIDESZ-től aljas dolog, hogy négy évig együtt vezették a várost, és most úgy csinálnak, mint ha ott sem lettek volna! Undorító, amikor utólag okoskodnak, de hát ez tipikus FIDESZ megnyilvánulás.
  KT nagyon kezdő szinten végzi a tevékenységét! Miért akar ő lenni SZ M védelmezője? Amennyiben igaza van, csapjon az asztal közepére a bizottságban, álljon elő tényekkel, ne dumával akarjon bizonyítani! Kemény milliókról van szó! Tisztán akarunk látni! A mi pénzünkkel ne szórakozzon senki! Engem nem érdekelnek az itt megjelenő okoskodások! Tényeket szeretnénk látni! Aki ártatlan, annak felmentést, aki hülye, az ..........”
 • 33. abszurdisztán 2012. december 09. 20:21
  „Kedves Abrafax !

  SZO. elmondta a Kisalföld 2012.12.01-i szombati számában, hogy az akkori városvezetés (SZM., dr NI., dr.ÁI., dr. PP., ST.) mindenről tudott....még idézem "a sikerdíjas szerződésekről is"....::)) (plusz dr. PP. kötött egy újabbat is...ami szintén nincs kifizetve !! ::)))
  A fiúk egymást jelentgetik fel, ahelyett, hogy mind egyszerre, együtt lemondana, mert becstelenné és hiteltelenné váltak a városlakók, a polgárok számára. Minél inkább teszik az ártatlant, annál inkább belegabalyodnak az ügybe.
  Biztosan lesz még egy-két bizottság....ami újabb sikerdíjakat fog felderíteni (pl. dr.PP-jét). A fityiszes fiúk a saját csapdájukba estek bele. Szégyenteljesek: "monnnnyanak le" ! És menjenek dolgozni....
  Félnek a közös sajtózástól SZO-val, ott is fény derülne egy-két mutyira. Gondolod SZM. a yardon nem mond el mindent, csak hogy a saját bőrét mentse ? Majd ott bent kiderül az igazság....::))
  Az igazság kiderítése meg nem bűn, hanem kötelessége mindenkinek, a képviselőknek - köztük KT-nek - is. A munka elvégeztetett, ki kellene fizetni....ez a mutyik ára !
  Hajrá KT ! Derítsd ki az igazságot !”
 • 32. kocsoggorog 2012. december 08. 23:27
  „Gratulálok Abrafaxnak, tökéletesen összefolalta a lényet!”
 • 31. Abrafax 2012. december 08. 21:18
  „Szvsz annyi történt, hogy Kovács Tamás kötött Szabó Miklóssal egy piszkos politikai alkut, hogy a helyi MSZP még a bűncselekmény gyanúja és Kovács feljelentése ellenére is szépen megvédi a reménybeli koalíciós partnert. Kovács Tamásnak kb. leszóltak a központból, hogy a népfrontos Együtt2014-startégia nevében össze kell fogni Szabó Miklóssal. (Vagy csak a múlt héten sikerült az elnök úrnak összeadnia a kettejük 2010-es szavazatát és elgondolkozott, nem tudom.) Viszont az egyértelműen látszik, hogy Kovács Tamást a jelek szerint nem érdekli a törvényesség, de még a látszata sem. Ráadásul a közvéleményt is hülyének nézi: ma igent, holnap nemet mond ugyanarra. Ahogy éppen a közelebbinek látja a(z al)polgármesteri széket. Abszint-tisztán, wazze, ne rizsázz, ne arcoskodj, és ne reménykedj!”
 • 30. abszurdisztán 2012. december 08. 19:08
  „Kedves Pancser !

  Szánalmas vagy, mint azok a fityiszes városvezető emberek, akiket védesz, akik hazudnak, hazudnak, hazudnak szüntelenül, akiket előbb utol ért az igazság, mint gondolták volna.....::))
  Tudod, Isten nem ver bottal, csak sikerdíjjal...::))
  Itt az ideje, hogy a rendőrségi vizsgálat kiderítse az igazságot....már nagyon várja a város lakossága...csak akkor nehogy késő legyen pakolni....:::)))”
 • 29. pancser 2012. december 08. 18:09
  „28. abszurdisztán 2012.12.08. 15:52
  Éppen úgy nem lehet komolyan venni téged mint Kovács Tamást, citrom és piros tinta lovagot, aki alkalmatlan egy olyan komoly státus betöltésére mint a város vezető testületének tagja lenni. Te alant 3x használod a "fityiszes" szót, a várost "mutyiográdként" emlegeted, "sánta kutya"," bűneitek" "tűnjön el mindenki a testületből talán a városból is" hiteltelenné, becstelenné" váltak, "hazug fityiszes városvezetők", ezt mind te írtad.
  Tudod, ezzel a szösszenettel azonosítva téged ........... , a boci Isten rendelése szerint egyszer megnő!”
 • 28. abszurdisztán 2012. december 08. 15:52
  „Kedves Pancser !

  Az a ti borzasztóan nagy bajotok, a fityiszes fiúkkal együtt, hogy amikor kiderül a sok hazugság után az igazság, és már nincs érvetek a hazugságaitok megvédésére, akkor eljátsszátok a sértődöttet, másra próbáljátok a bűneiteket terelni, feljelentgettek, stb., ahelyett, hogy levonnátok a konzekvenciát és eltűnnétek a város közéletéből, és talán a városból is. Van erre egy bölcs magyar mondás: a hazug embert előbb utol érni, mint a sánta kutyát.
  Ez a közmondás most Móváron így változik: a hazug fityiszes városvezetőket előbb lehet utol érni, számon kérni, mint azt ők gondolták volna...::))
  Ez a helyzet Pancser, van, amikor már a kommunikáció sem segít, mivel hiteltelenné váltak.

  A fityiszes fiúknak meg, ha van lelkiismeretük, le kell azonnal mondaniuk, mivel becstelenné és hiteltelenné váltak a városlakók, a polgárok számára. Minél inkább teszik az ártatlant, meg jogászkodnak, annál inkább belegabalyodnak az ügybe.
  By-by fiúk, jó volt veletek, de még jobb és tisztább lesz nélkületek. Viszlát mutyiográd, jöjjön már végre Mosonmagyaróvár...::))”
 • 27. pancser 2012. december 08. 15:06
  „26. abszurdisztán 2012.12.08. 14:19
  A hasonlat neked szólt, hogy felfogd miről van szó. Ha nem teszed akkor legalább tisztán látja a nyájas olvasó, hogy nálatok egy a lényeg, valahogy megcsipkedni a városi vezetést. De ugye ez alighanem visszafelé sült el. A "fityiszezésed", -mit nem mondjak- nem éppen felnőtt emberhez illő, hogy finom legyek "szoci-boci". Most hajoltam le hozzád a kedvedért.”
 • 26. abszurdisztán 2012. december 08. 14:19
  „Kedves Pancser !

  Netán kifogytál a fityiszes fiúk védekezésének eszköztárából, mivel elég gyenge a hasonlatod...::)) mondhatnám szánalmas, mint akiket védesz. Látod, már te is belekeveredsz a saját dolgodba...::)) nem hogy a városvezetők, akiket a korábbiakban felsoroltam...
  Ők is így vannak, szeretnének nem emlékezni a PTK. alapján megkötött sikerdíjas szerződéseikre, amiket most ki kell(ene) fizetni, helyette azonban - mivel a városnak egy lyukas garasa sincs - inkább feljelentgetik egymást, hátha úgy lehet húzni-halasztani a dolgot. Majd csak kinyögik az utódok valahogy, de nem a 100 misit, hanem 150-et, utánam az özönvíz effektus...::)). De sajnos nem lehet jogászkodni, a stexet egyszer ki kell fizetnie valakinek...
  A fityiszes fiúknak meg, ha van lelkiismeretük, le kell azonnal mondaniuk, mivel becstelenné és hiteltelenné váltak a városlakók, a polgárok számára. Minél inkább teszik az ártatlant, meg jogászkodnak, annál inkább belegabalyodnak az ügybe. By-by fiúk, jó volt veletek, de még jobb és tisztább lesz nélkületek. Viszlát mutyiográd, jöjjön már végre Mosonmagyaróvár...::))”
 • 25. pancser 2012. december 08. 12:59
  „22. abszurdisztán 2012.12.08. 04:51
  Csakhogy ez még egy rendes családban sem így működik, hogy kapok egy számlát, és a számla kiállítója azt állítja a gyereknek ő mondta, meg küldött egy levelet az asszonynak. Itt nem mondta nem mondta, tudta nem tudta vita van, itt valaki megkerülve a hivatalos utat, vállalt valamit. Kérdés, hogy mit és miért? A cégszerű aláírás egy sima megrendelőn is ajánlatos, ez nem tűnt fel annak aki a megbízást kapta? Valami itt nincsen rendben.”
 • 24. abszurdisztán 2012. december 08. 11:31
  „Kedves Pancser !

  SZO. elmondta a Kisalföld 2012.12.01-i szombati számában, hogy az akkori városvezetés (SZM., dr NI., dr.ÁI., dr. PP., ST.) mindenről tudott....még idézem "a sikerdíjas szerződésekről is"....::)) (plusz dr. PP. kötött egy újabbat is...ami szintén nincs kifizetve !! ::))) Akkor miről beszélsz mellé ?
  Egymást jelentgetik fel, ahelyett, hogy mind egyszerre, együtt lemondana, mert becstelenné és hiteltelenné váltak a városlakók, a polgárok számára. Minél inkább teszik az ártatlant, annál inkább belegabalyodnak az ügybe.
  Hajrá KT ! Biztosan lesz még egy-két bizottság....ami újabb sikerdíjakat fog felderíteni. A fityiszes fiúk a saját csapdájukba estek bele. Szégyenteljesek: "monnnnyanak le" ! És menjenek dolgozni....
  Félnek a közös sajtózástól SZO-val, ott is fény derülne egy-két mutyira. Gondolod SZM. a yardon nem mond el mindent, csak hogy a saját bőrét mentse ? Majd ott bent kiderül az igazság....::))
  Az igazság kiderítése meg nem bűn, hanem kötelessége mindenkinek, a képviselőknek - köztük KT-nek - is. A munka elvégeztetett, ki kellene fizetni....ez a mutyik ára !”
 • 23. pancser 2012. december 08. 09:02
  „22. abszurdisztán 2012.12.08. 04:51
  Most is a másik oldal igazát bizonygatod. Még csak az kéne közös tájékoztató, hogy a nagyközönség rögtön mutyira gondoljon. De végül is legyen, Kovács Tamás álljon ki és bizonygassa, hogy Orsolyának van igaz a városnak meg nincsen. Eddig belefutott a saját csapdájába vergődjön még egy kicsit, majd leváltják a párttársai.”
 • 22. abszurdisztán 2012. december 08. 04:51
  „Kovács nem bizonygatja a másik oldal igazát. Honnan veszel ilyen hülyeséget ? Azt kérdezte, hány ilyen bizottság kell még , magyarán hány simlis dolog derül még ki ? Miért em nyilatkozik a szánalmas fityisz frakció a szerződések ügyében ? Miért nem hívják meg Orsolyát a városházára és tartanak egy közös sajtótájékoztatót ? Na, hát erre kíváncsi a város. A többi csak parasztvakítás.”
 • 21. kocsoggorog 2012. december 07. 22:41
  „Egyeseknek itt tényleg tökmindegy...
  Nyilván már a bíró is megvan, úgy hívják tökmindegy...
  ISMÉTELTEN JELZEM, HOGY A KOMOLY KÉRDÉSEIRE ABSZURDISZTÁN MINDEN ALKALOMMAL KIKERÜLI A VÁLASZT!!!
  ERRE FELELJ VÉGRE!
  Kovács Tamás mindent megszavazott, majd most 180 fokot fordult és a másik oldal igazát bizonygatja. Mi ez, ha nem politikai haszonlesés???
  Te beszélsz itt felelős politikáról?”
 • 20. pancser 2012. december 07. 19:15
  „19. tökmindegy 2012.12.07. 15:47
  Sajnálom, hogy nem ismered a magyar nyelv árnyalatait, ez nem az én bajom.
  Hoppá, szerződés! Azon folyik a vita tud nem tud azt önkormányzat a szerződésről. Ez még nálam sem megy így otthon ha kőművest hívok. Először is megnézem, van e fedezet a munkára, aztán megkeresem a szóba jöhető vállalkozókat, árajánlatot kérek, aztán döntök csak. Ha döntöttem megkötöm a megállapodást, a vállalkozó elvégzi a munkát. azt megtekintem átveszem, ha megfelel fizetek. Az még nálam sem úgy megy, hogy te asszony tényleg tartozunk 2 millióval a "X" vállalkozásnak ennyivel? Le is ütném a derekát ha falhoz állítana egy kalkulálatlan nagy összeggel. Gondolom mindenki hasonlóképpen cselekedne.
  Ez a folyamat egy önkormányzatnál dokumentálva kell hogy legyen, több ízben, is különböző szinteken. Ezek szerint nincsen. Hol volt a testületi tárgyalás, ki volt az aki felhatalmazva, vagy felhatalmazás nélkül a városra terhet vállalt akárhogy is nézzük kissé fura dolgok ezek. A nagy durranás akkor lesz, ha valaki felhatalmazás nélkül vállalt terheket. Miért tette? Szóval sok kérdés van, ezért kell a vizsgálat. Ezzel Kovács is egyetértett eddig. Most miért fordult benne a dolog, miért nem várta meg az eljárás végét? Ez is Colombo hadnagynak való ügy.
  Hozzá kell tennem a vizsgálat azért vizsgálat, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba ez mindenki, ha tényleg tiszta minden, akkor minden rendben. Ha mégsem, akkor ........ ki tudja.
  Ha Kovács Tamás ebből az ügyből akar politikai tőkét kovácsolni téved, vesztes lesz akárhogy is dőlnek a dolgok, a tisztánlátás akadályozója cím nem emeli a hitelét.”
 • 19. tökmindegy 2012. december 07. 15:47
  „Kedves pancser!
  Ha két fél megköt egy szerződést, és az abban foglaltakat teljesítik, akkor azt ki kell fizetni. Ez áll a polgári törvénykönyvben. Majd ha a fidesz visszamenőlegesen módosítja ezt a törvényt is, akkor lehet keresni a kiskaput, addig nem.
  17. hozzászólásod második mondata olyan nyelvtani gyöngyszem, amely önmagában értelmezhetetlen. Legközelebb mielőtt kommentet írsz valamihez, légyszíves szedd össze a gondolataidat.”
38 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Véradás és karácsonyi jótékonykodás

Elekes Imréné (fotón) tizenharmadszor nyújtotta karját véradáshoz a Mosonmagyaróváron a hét elején… Tovább olvasom