Kisalföld logö

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 13°C | 22°C Még több cikk.

Jótékonysági vásár a Magyar utcán

Harmadik éve került megrendezésre a Lehetőség Családoknak 2005 Alapítvány Önkénteseinek Jótékonysági karácsonyi vására a Magyar utcán.
Az idei évben a programsorozat bővült egy rajzpályázattal , melyet a Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek számára hirdettek meg.

A megnyitón kerültek bemutatásra az elkészült pályázatok, melyek az egész vásár ideje alatt, december 23-ig, mindenki számára megtekinthetők. Várják a közönség szavazatait, hiszen a különdíjast is szeretnék megajándékozni.

 

Az önkéntesek célja csupán felhívni a figyelmet arra, hogy egy kis összefogással - és sok szeretettel nagy dolgokat lehet megvalósítani. Mindenki figyelmébe ajánlották Max Lucado Értékes vagy című rövid, ám annál nagyszerűbb meséjét.

Olvasóink írták

 • 8. Japo 2012. december 25. 07:12
  „HT! Igazad van,Boldog Karácsonyt! Egyben javaslom Neked,hogy ezt mond el azoknak is,akik ezek miatt fedél és étel nélkül maradtak ezen az ünnepen. És még valami,nem azt mondom,hogy egyforma karácsonya van,legyen mindenkinek,de azért ekkora különbség a dolgozók,és az ingyenélők között ne legyen. Ezt kívánom én! Isten óvja Magyarországot!”
 • 7. HT 2012. december 24. 09:02
  „Karácsony van emberek! Legalább most neeeee!!!!”
 • 6. Japo 2012. december 24. 07:39
  „kocsoggorog! Így is lehet,de addig amíg ez be nem következik,senkinek semmit. Nem lehet ezt csinálni i,hogy mindenért a Magyar nép fizet,ma már több mint 50 féle adóval. Egy biztos nincs még egy olyan ország amelyet saját maga veszi körül,és nincs még egy olyan ország,ahol ennyi féle adót találtak ki a tulajdonos Magyar népnek. Az én véleményem az ma, hogy ahol a politikus kezdődik,ott a becsületes embernek híre hamva nincs. Látod,ha van ilyen közöttük mint Ánygyán volt államtitkár vagy micsoda, akkor megbüntetik és megpróbálják eltávolítani. Nézd csak meg a földtörvényről kik és hogyan szavaztak. Az sem véletlen,hogy ezt a szavazást arra az időre tették,amikor a szerencsétlen nép a kis pénzét számolja a karácsonyi ajándékokhoz.”
 • 5. pancser 2012. december 23. 19:28
  „Aki nem hord svájcisapkát az nem dolgozik, a varangyok meg nem ismerik a karácsonyt.”
 • 4. kocsoggorog 2012. december 23. 18:32
  „Japo, ezzel én nem értek egyet. Szerintem meg meg kell fizetni a politikusokat, de szigorúan kell büntetni a korrupt politikusokat.”
 • 3. kocsoggorog 2012. december 23. 18:30
  „Látom embertelen barátunkat a karácsony sem tartja vissza a mocskolódástól. Persze mit is várhatunk egy bolsitól...”
 • 2. Japo 2012. december 23. 16:57
  „A jótékonyság ott kezdődik,hogy ez a sok ingyenélő a parlamentbe és a testületekbe, egy fillért sem vesz fel az el nem végzett,vagy <moderálva> végzett munka után. Nem ártana most már egy kis kontroll felettük.”
 • 1. embertelen 2012. december 22. 21:38
  „Rendes ez a bajszos polgármester, nemcsak a Kubatov-listáért járó fideszes ajándékokat osztogatja, mint ahogy azt a videón láttuk.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Véget ért a Téli fesztivál Mosonmagyaróváron

Péntektől véget ért az egész decemberen át tartó mosonmagyaróvári téli fesztivál. Az advent végi… Tovább olvasom