Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Javaslatokat várnak

Mosonmagyaróvár - Kétévenként ítéli oda a képviselő-testület a város környezetvédelméért díjat. Javaslatokat várnak az idei díjazottra.

Kétévenként ítéli oda a képviselő-testület a város környezetvédelméért díjat annak a Mosonmagyaróváron élő vagy tevékenységével a városhoz szorosan kötődő magánszemélynek vagy közösségnek, szervezetnek, aki/amely a település környezeti állapota javításához kiemelkedően hozzájárul, a helyi környezet- és természetvédelmi feladatokat magas színvonalon látja el, a környezetvédelmi nevelés területén huzamosabb időn keresztül magas színvonalon tevékenykedik. Ezúttal is javaslatokat várnak az idei díjazottra. A jelöléseket írásban lehet benyújtani február 26-ig a polgármesteri hivatal (Mosonmagyaróvár, Fő utca 11.) városfejlesztési és -fenntartási osztályára Németh Andreának. A javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy vagy szervezet pontos adatait, valamint hogy a javaslattevő milyen okból tartja elismerésre méltónak jelöltjét.

Olvasóink írták

 • 4. ökosuli 2010. február 16. 19:07
  „A közterületen dohányzó tanulók és kedves barátaik nagy része nem kollégista.
  Az eldobott csikkhalmokat naponta takarítják el.”
 • 3. Griffin 2010. február 08. 13:47
  „tényleg lenne a kollégium, ha nem hevernének a kerítése mellett a tanulók, és kedves barátaik által eldobott csikkek halomban a járdán”
 • 2. Griffin 2010. február 08. 13:47
  „tényleg lenne a kollégium, ha nem hevernének a kerítése mellett a tanulók, és kedves barátaik által eldobott csikkek halomban a járdán”
 • 1. mlac 2010. február 08. 12:18
  „Én, ha javasolhatnék, mindenképpen javasolnám a Városi kollégiumot!
  Számos környezetvédelmi díjat nyertek az elmúlt években és nincs olyan környezetvédelmi program, amiben nem vennének részt!
  A gyerekek környezettudatosságára való nevelése pedig önmagáért beszél!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eladják a ˝piszkos tizenkettőt˝

Mosonmagyaróvár - Eladásra kínálja az önkormányzat a korábban csak ˝piszkos tizenkettőként˝… Tovább olvasom