Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Drog a gyermekruhákban

Egy orosz kábítószer-terjesztőt leplezett le a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság. A 19 éves fiatalember a városban és környékén látta el „anyaggal” a drogfogyasztókat.
Kábítószer: Az orosz fiatalember gyermekruhákba rejtette az anyagot.
Az Országos Rendőr-főkapitányság ingyenesen hívható „Telefontanú" vonalára – 80/555-111 – érkezett bejelentés a múlt héten, miszerint Mosonmagyaróvár környékén egy kábítószer-terjesztő működik. A bejelentés kapcsán a Lajta-parti rendőrök ellenőrizték az információkat. A vizsgálódás során eljutottak Vlagyimir Sz. mosonmagyaróvári tartózkodási helyű orosz állampolgárhoz. A 19 éves fiatalember ruházata átvizsgálása során kábítószergyanús anyagok kerültek elő. Ennek nyomán a rendőrök házkutatást tartottak Vlagyimir egyik városközponti, tízemeletes panelházban bérelt lakásában, ahol gyermekruhákban elrejtve további negyven darab kábítószergyanús tabletta, illetve többadagnyi marihuána került elő. A fiatalemberrel egyébként nem lakott gyermek, így a kisméretű ruhadarabokat kizárólag a drogok elrejtésére tartotta.

Az azonnali nyomozás során kiderült, hogy az orosz fiatalember a városban és környékén több személynek is értékesített az anyagból. A további vizsgálódás során a rendőrök még aznap este ellenőrizték Sz. I. 23 éves hegyeshalmi fiatalembert, akinek a ruházatából szintén kábítószer került elő, majd a gépkocsijában további hasonló anyagokat találtak.

A két fiatalembert a rendőrség őrizetbe vette és összegyűlt bizonyítékok alapján indítványozta előzetes letartóztatásukat, amit a bíróság jóvá is hagyott. Vlagyimir egyébként fiatal kora ellenére nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, hiszen különböző erőszakos cselekmények miatt már többször megfordult a kapitányságon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Módosítások elutasítva

Dr. Pap János országgyűlési képviselő (Fidesz) sajtótájékoztatón ismertette a 2003-as költségvetés… Tovább olvasom