Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 14°C | 24°C Még több cikk.

Divatbemutató a házasság jegyében - sok-sok fotó

A hétvégén megrendezett hatodik mosonmagyaróvári esküvő kiállítás idén számos újdonsággal várta az érdeklődőket, köztük esküvői köntösbe bújtatott divatbemutatóval is.

A kiállításon idén is számos cukrászat, szépségszalon és étterem képviseltette magát, az ifjú pár esküvőjének minden részletét a helyszínen megszervezhette, kidolgozhatta.

A kiállítás idén új köntösbe bújt, számos újdonsággal várta az érdeklődőket. Sor került az első esküvői smink -és kontyfésülő versenye, amivel tanulókat és szalonokat egyaránt megmozgattak a versenyzők.

A rendezvényen idén felléptek zenekarok, énekesek és vőfélyek is, a vőlegénymegőrzőben pedig a leendő vőlegényeket várták bor és pálinka kóstolóval, x-boxszal, és süteményekkel.

Galéria
A rendezvény különlegessége a színpadra vitt esküvő volt, ahol a nézőközönség kapta a násznép szerepét. A show-elemekben bővelkedő, táncos koreográfiákban gazdag változatos divatbemutató csordultig töltötte a Flesch Károly Kulturális Központ színháztermét.

A nézők láthattak klasszikus, népi hagyományokat ápoló esküvőt Radák Tamás vőfély vezetésével, Rock'n Roll táncos betétet, rock zenére tomboló, polgárpukkasztó vámpír lakodalmat, házasságmegújító aranylakodalmat és modern esküvői-betétet egyaránt.

Galéria
"Az előadásra egy esküvői kisfilmet is forgattunk a mosonmagyaróvári Városházában, a lakodalmat pedig a mosoni halászkert vendéglőben. A film ceremónia utáni jelenete a Városháza előtt ünneplő násznépről egy flash mob volt, amit szintén facebookon szerveztünk meg.

A modelleket facebookon kerestük. A casting során nem csupán a külső, a szimpátia is döntő volt. Összesen kilencven embert választottunk ki, köztük nőket, férfiakat és gyerekeket.

A bemutató koreográfusa O. Cser Zita, rendezője pedig Major Tamás volt, a résztvevők két hét alatt tanultak meg mindent.

A hatalmas, színpadra vitt esküvői kavalkád célja azt volt, hogy próbáljuk elfogadtatni: minden ember más, mindenki máshogy boldog. Merjük megélni magunkat, ha kell népi hagyományokat ápolva, polgárpukkasztóan, vagy modern köntösben.

Jövőre az ideinél is több újdonsággal várjuk majd az érdeklődőket, és a nyárra is tartogatunk meglepetéseket, újdonságokat" - mesélte Csáki Zsuzsanna, a kiállítás egyik szervezője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szociális tűzifa, szomszédviták és feltalálók

Meglehetősen sokrétű azon mosonmagyaróváriak köre, akik ügyes-bajos dolgaikkal felkeresik a polgármestert fogadóóráján. Egy-egy ilyen alkalommal akár nyolcvan panaszost is fogad a városvezető. Tovább olvasom