Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Beke: Nem a cél, az eszköz rossz

˝Úgy tűnik, Nagy Istvánnak könnyebben megy a valóságot elfedő hamis kommunikáció, mint a szakmai vita˝ - reagált Beke Károly (MSZP).


Előzmények >>
 
˝Szeretném hangsúlyozni: nem a cél, hanem az eszköz a rossz. Mi magunk is egyetértünk a tisztességtelen és törvénytelen szerződések elleni fellépéssel. Ezt bizonyítja az is, hogy a 2002-2010 közötti szocialista kormányok is folyamatosan felléptek az eltitkolt szerződések ellen.

Éppen a Fidesz az a párt, amelyik az oligarcha körök mellett áll. A Fidesz az a párt, amelyik még a saját volt vidékfejlesztési államtitkára szerint is a fideszes haveroknak, tetőfedőknek, autószerelőknek és műkörmösöknek adta a jó minőségű magyar termőföldet a helyben élő magyar gazdák helyett. A Fidesz az a párt, amelyik nem megtiltja, hanem engedélyezi a tagállami, azaz a külföldi állampolgárok részére a földvásárlást az új földtörvény-javaslatában. A Fidesz az a párt, amelynek vezetői a trafikmutyival tönkretették a tisztességes magyar családi vállalkozásokat, így juttatva a haverokat havi 1-2 millió forintos bevételhez. Ezt látjuk Mosonmagyaróváron is, ahol egészen „véletlenül" Gyulay Zsolt, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezérigazgatójának sógornője nyert trafikot.

Még egyszer hangsúlyozom: a benyújtott javaslat azért rossz, mert az olyan jogosultságokat adna az ügyészségnek, amelyek egy demokratikus jogállamban elképzelhetetlenek, valamint több ponton ellentétes a Fidesz saját, hatályos Alaptörvényével is. Ráadásul ezekkel a jogállamiságot sértő rendelkezésekkel jogilag lehetetlen helyzetbe hozza azt az ügyészséget, amely a közérdekre hivatkozva hasonló eszközökkel nem tud fellépni például a trafikmutyik ellen˝ - szerepel Beke Károly, at MSZP megyei alelnökének szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Olvasóink írták

 • 5. justitia18 2013. június 05. 10:36
  „4 !
  Hát akkor elég <moderálva> vagy, vagy a gazdáidnak nem futja rád, csak a saját zsebüket tömik...:::)))”
 • 4. kocsoggorog 2013. június 03. 23:44
  „Nem, én hobbyból szidom a komcsikat :)”
 • 3. justitia18 2013. június 03. 18:14
  „1 !
  Kocsog, neked meg ezért fizetnek a fideszesek ?”
 • 2. gertner 2013. június 01. 10:52
  „Melyik állítás nem igaz a cikkből?
  A trafikmutyi vagy a földosztás?
  2002-2010 között az MSZP fellépett az eltitkolt szerződések ellen?”
 • 1. kocsoggorog 2013. május 31. 22:55
  „Karcsi, most komolyan neked ezért fizetnek a szocik?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Képeken a régi város

A tizenhat éves Laposa Bence mindössze néhány hónappal ezelőtt kezdett fotózni, ám máris elmondhatja magáról: önálló kiállítás nyílik alkotásaiból. Tovább olvasom