Kisalföld logö

2016. 12. 06. kedd - Miklós -6°C | 2°C

30 éves a Gór Nagy Mária Színitanoda

Együtt lépi át a harmadik X-et többek között Király Viktor, Muri Enikő, Oroszlán Szonja, Koltai Róbert, Kondákor Zsófi, Verebes István és Csonka András.

A Gór Nagy Mária Színitanoda születésnapi buliján a színész szakma színe java, az egykori és jelenlegi diákok tanáraikkal és az igazgatónővel karöltve ünnepelik majd a 30-at.

A nyolcvanas évek közepén egy kis bérlakásból induló iskola mára az ország egyik meghatározó színészképzőjévé nőtte ki magát. A padsoraiból kikerült tanítványok évtizedek óta számos budapesti és vidéki színházban bizonyítják tehetségüket, és öregbítik a tanoda hírnevét.

Gór Nagy Mária
Gór Nagy Mária

"Nagyon boldoggá tesz, amikor látom a Budapesti Operettszínházban Janza Katát, Szabó P. Szilvesztert, Muri Enikőt vagy Kapócs Zsókát. Megkönnyeztem a Madách Színházban az Operaház Fantomját Mahó Andival és Miller Zolival, büszke vagyok Bognár Gyöngyvér Jászai Mari-díjára, és még sorolhatnám. Igazából majdnem mindenkivel tartom a kapcsolatot, és igyekszem a „gyermekeim" előadásait is megnézni, legyenek akár Budapesten vagy vidéken. Egyszóval sokgyerekes keresztanya vagyok" – mondta Gór Nagy Mária.

Az egykori növendékek, köztük Király Viktor, Muri Enikő, Oroszlán Szonja, Gregor Bernadett, Oszter Alexandra, Feke Pál, Miller Zoltán, Kondákor Zsófi és Csonka András, tanáraikkal és a jelenlegi tanodásokkal hatalmas bulira készülnek. A Gór Nagy Mária Színitanoda 30. születésnapjának estéjén a nagy csapat ugyanis csendes nosztalgiázás helyett színpadi produkciókkal és a régi időket idéző dalokkal ünnepel majd.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Először választják meg a legszebb felvidéki lányt

A győztes bejut a magyarországi döntőbe. Tovább olvasom