Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Külföldi hírek > Biztonsági okokból nem közlik Safarov tartózkodási helyét

Biztonsági okokból nem közlik Safarov tartózkodási helyét

Megváltoztatták Ramil Safarov, a Magyarország által Azerbajdzsánnak kiadott azeri katonatiszt lakhelyét - írta pénteken a News.Az azeri hírportál.

MTI - 2012.09.07. 13:03
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Safarov apja egy interjúban elmondta, hogy fia igazából nem lakik velük. "Ramillal csak megérkezése napján találkoztam, utána már nem láttam. Nem jár haza. Nem ismerem tartózkodási helyét és címét" - mondta. Sahib Safarov hangsúlyozta, hogy fia az azeri hadsereg tisztje, és a védelmi minisztérium rendelkezésére áll. "Azt mondták nekem, hogy jól van" - tette hozzá az apa.

Magyarország augusztus 31-én adta át Azerbajdzsánnak az örmény katonatársa 2004-es budapesti meggyilkolásáért életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt Ramil Sahib Safarov azeri katonatisztet, akit hazájában elnöki kegyelemmel azonnal szabadlábra helyeztek. Szerzs Szargszján örmény elnök aznap bejelentette, országa felfüggeszti a diplomáciai kapcsolatokat Magyarországgal (az első híradások még a kapcsolatok megszakításáról szóltak, de Jereván ezt később pontosította). Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szeptember 2-án hivatalába kérette Azerbajdzsán budapesti nagykövetét, akit diplomáciai jegyzékben arról tájékoztatott, hogy Magyarország elfogadhatatlannak tartja Azerbajdzsán lépését.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...