Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

Az amerikaiak 51 százaléka szerint Obama elveszíti a következő választást

Az amerikaiak több mint fele úgy gondolja, hogy Barack Obama elnöknek jövőre nem sikerül újraválasztatnia magát, pedig teljesítményét több mint egy éve nem értékelték olyan magasra, mint most - derül ki a CNN és az Opinion Research Corporation közvélemény-kutató cég közös felméréséből.
A szavazásra jogosult amerikaiak 51 százaléka most úgy gondolja: nem vagy nem valószínű, hogy Obamára szavaz majd, s ugyanennyien gondolják azt, hogy az elnöknek nem sikerül újraválasztatnia magát. Negyvenhat százaléknyian viszont hisznek a jelenlegi elnök második ciklusának sikerességében, és 47 százalék kész lenne őrá voksolni. Az el nem kötelezett szavazók 53 százaléka Obama ellen szavazna.

Olvasóink írták

 • 8. fortuna54 2011. február 11. 11:39
  „Na Elemér,ehhez mit szólsz? Ezt a kinai dólgot,hollandiában is sürün emlegetik.Pofátlannak igaza lehet?”
 • 7. Pofátlan 2011. február 11. 10:09
  „Obama sem az USA-ban született, csak eltitkolják.
  Elemér, tudom hogy az amerikában élők, így a te szemedben is hülyék vagyunk. De élnek rokonaim az államokban, rendszeresen hazajárnak, s mindig fújnak Obamára és az ismerőseik is nem szeretik az elnököt.
  Tudod Elemér, te nagy amerikai állampolgár, ezek a hülyék itt kelet-európában azért néznik a BBC, CNN, Al-Jazíra és még más csatornák adásait, ahol vannak elemző műsorok Obama szánalmas elnökségéről.
  Olyan jó az elnökötök hogy valóságban Kína finanszírozza az államadósságotok nagy részét. A költségvetésetek hiányára kibocsájtott állampapírokat nagyrészt Kína vásárolja föl.
  Ti nagy amerikai beképzeltek, fogtok ti még pitizni Kína előtt.”
 • 6. elemér 2011. február 10. 18:38
  „Elösször is csak az lehet elnök, aki itt született. Másodszor pedig, ilyen ambicióm soha nem volt. Az viszont kétségtelen hogy külömb munkát végeztem volna ott, mint Bush vagy Reagan. Békét teremtenék, mert Izraeltöl meg az araboktol is megvonnám a segitséget. Intézzék el egyszer és mindenkorra a problémájukat maguk. Vissza állitanám Ámerika prestizsét, és én lennék minden idök leg eredményeseb elnöke.”
 • 5. fortuna54 2011. február 10. 16:43
  „Elemér,ha szépen megkérnének,válalnád az elnökséget?”
 • 4. elemér 2011. február 10. 14:07
  „Sok butaságot olvasok itt olyanoktol, akiknek dunctja sincs hogy müxik Ámerikában a világ. Az ellenzék szeretné elhitetni hogy Obama veszteni fog. A valóság viszont más. Mikor Reaganhoz, az ö hösükhöz viszonyitjuk Obamat, akkor látszik hogy Reagan csuszott lefelé szintén 42%-ig, és az elsö 2 év után a képviselöi nagyot vesztettek. Reagan ujra lett választva. Reagan volt a legxarab elnök Ámerikában, amit ök félremagyaráznak. Legnagyob adósságot csinállta az USA történelemben. Ezt csak GWB (Bush) tetözte. Ö volt az a barom, aki 2 háborut kezdett és oda folyik a pénz.

  Mindenki tudta hogy a Szu haldoklik csak Reagan és a CIA nem. A csillagháboruval majdnem tönkretette az USA gazdaságot.

  http://abcnews.go.com/Politics/barack-obama-ronald-reagan-approval-ratings-economy-link/story?id=11182543”
 • 3. elemér 2011. február 10. 11:05
  „Megjósolom hogy ujra lessz választva. Idáig is a legeredményeseb elnök az USA történelemben.”
 • 2. Pofátlan 2011. február 10. 10:36
  „Bíztak benne hogy másként vezeti az országot, mert afroamerikai. Hát sokkal rosszabb elnök mint a fehér elődei.
  Lásd dél-afrikai köztársaság. Ott amióta a feketék uralkodnak minden rosszabb. Az életszínvonal, a gazdaság, a munkalehetőségek száma lejtmenetben. Rádásul a börtönben bekattant Mandela 2 millió fekete bevándorlását engedte a szomszéd országokból.”
 • 1. janika 2011. február 09. 12:24
  „Naná, hogy elveszíti, hisz neki sem számítanak a külföldi katonáskodástól életüket veszített fiatalok! Neki is jó üzlet a halállal kereskedni, hisz nincs felelősség.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán: szigorodni fognak az eurózónához való csatlakozás feltételei

Orbán Viktor szerint annak a tíz EU-tagországnak, amely nem tartozik az euróövezethez, tudomásul kell vennie: az új helyzetben szigorodni fognak a csatlakozás feltételei, nehezebb lesz bekerülni az eurózónába.
Tovább olvasom