Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 18°C | 23°C Még több cikk.

Együtt még eredményesebbek vagyunk

Színesfém-tolvajokat fogtak az oroszlányi rendőrök, mégsem ők vették őrizetbe őket. A két környei férfit átadták a tatabányai nyomozóknak.
Oroszlány főutcáján tolta színesfémmel megpakolt biciklijét a két környei férfi.

Az egyik oroszlányi színesfém átvevő telephelyre igyekeztek, hogy ott eladják a lopott holmit. Ekkor állították meg őket az oroszlányi járőrök, hogy megkérdezzék, honnan származik a kerékpárra rögzített színesfém, illetve a bűnügyi szolgálattól megkérdezték, történt-e olyan bűncselekmény a városban, melynek során színesfémet tulajdonítottak el. Mivel ilyen bűncselekmény nem történt a napokban, a két férfi viszont gyanúsan viselkedett, a szomszédos Tatabányai Rendőrkapitányságot is megkérdezték, hogy nem hiányzik-e valakinek 7 db. vas zsaluelem.

A tatabányai nyomozók jelezték, hogy illetékességi területükön a napokban több olyan bűncselekmény is történt mely során színesfémet tulajdonítottak el ismeretlen elkövetők, ezért a két férfiért mentek és előállították őket a Tatabányai Rendőrkapitányságra.

A két férfi itt elmondta, hogy a kocsin található vasat Tatabánya Fácánoskeert egyik telephelyéről tulajdonították el még március 31-én és további hasonló bűncselekmény elkövetését is elismerték.

A két férfit a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Letörött a sorompó Vértesszőlősnél

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetőjét keresi a Tatabányai Rendőrkapitányság… Tovább olvasom