Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 23°C Még több cikk.

Sok hűhó

Szerintem az egész balhét a megélhetési bevándorlók kavarják.

Ez megint nem úgy van, ahogy a sajtó beállítja. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbogáton nem „alig 3100-an" élnek, ahogy egyesek írták, hanem 3350-en, s ha az ügyben érintett két személyt kivesszük a számításból, akkor bátran mondhatjuk, hogy 3348 embert egyáltalán nem zavart eddig, hogy a köztiszteletben álló expolgármesterük bruttó – bruttóbruttó! – ötmillió forint végkielégítést kapott. Miért kellett a nagyközség csendjét, a vakációzó gyerekek örömét megzavarni ezzel a műbalhéval? Az expolgármesternek az új polgármester végkielégítést javasolt, a képviselő-testület ezt elfogadta, s tényleg merő rosszindulat kell, hogy ehhez hozzátegyük: az ex- és az új polgármester férj és feleség.

Az érintettek is megmondták, hogy ebben semmi etikátlan nincs, márpedig ha azt és ők mondják, akkor nincs. Ráadásul itt nem volt számolgatás, mint ahogy a Quaestornál most Csányiék teszik: az asszony öthavi végkielégítésként bruttó 3 millió 67 ezret javasolt, férje ki nem vett szabadságai után pedig bruttó 2 millió 147 ezer forintot. Nem jött erre semmiféle cafeteria meg ilyesmi; sem Svájcba, sem Rómába nem foglalt Nyírbogát köztiszteletben álló polgármesterének szállást az önkormányzat, ezért fölösleges ez a hűhó.

Nincs itt, kérem, semmi szenzáció, annyi történt csupán, hogy a magyar közélet állandóan támadott szereplőit most egy nyírbogáti tehetséges politikus házaspárra cserélték. Szerintem az egész balhét a megélhetési bevándorlók kavarják, hogy eltereljék magukról a figyelmet. Hát akkor csak figyeljenek: Ha Magyarországra jössz, tisztelned kell a kultúránkat és/vagy a törvényeinket!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szivárvány

Mert a Pride nem a homoszexualitást ünnepli, hanem a jogot a megkülönböztetés nélküli élethez. Tovább olvasom