Presztízs-díj és -gála

2006.10.30. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

A Presztízs-díj-átadóról már mindenki tudja, hogy egy színvonalas, művészileg és gasztronómiailag is nagy élményt ígérő esemény.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Az előírt határidőig csaknem negyven pályázat érkezett be a kiírókhoz. A különböző kategóriákban jelentkező vállalkozások és vállalkozók munkái már az előzsűri tagjainál, a Széchenyi István Egyetemen, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál, a díjat alapító nagy cégek gazdasági szakembereinél vannak.

A pályamunkákat beküldő vállalkozások között idén is van számos a szolgáltató szektorból, és természetesen a termelésből is sokan jelentkeztek. Népszerű volt az innováció kategória.

A pályázók most egy kicsit hátradőlhetnek. Az előzsűri véleménye után kialakul majd azok csoportja, akik közül a döntnökök kiválasztják azt a három céget, amelyeket kategóriánként bemutatnak a november 30-i gálán, és melyek közül csak ott a helyszínen derül ki, ki lesz a díjazott. (Az alapítók természetesen idén is fenntartják maguknak azt a jogot, hogy ha úgy ítélik meg, akkor ne hirdessenek végeredményt valamelyik kategóriában, ha nincs megfelelő minőségű pályázat.)

Plakett Lebó Ferenctől

November 30-án a győri egyetemi sportcsarnok ismét átváltozik, és olyan lesz kívül-belül, mint egy díszterem. A már sokak által ismert plakettot, melyet idén ismét Lebó Ferenc szobrász készít el, majd ott vehetik át a győztesek. Egyébként a gálán bemutatják majd azokat a kisfilmeket is, melyeket a győri Revita Televízió már évek óta igényes, körültekintő munkával készít a jelöltekről. Vagyis már maga a gálán való szereplés is jelentős publicitással jár. Az est házigazdája Hajdú B. István lesz, a sztárvendégek csapata pedig ugyancsak vonzó és csalogató.

Dés László és Zséda

A Presztízs-díj-átadóról már szinte mindenki tudja, hogy egy színvonalas, művészileg és gasztronómiailag is nagy élményt ígérő esemény. Idén a programról olyan sztárok gondoskodnak majd, mint a Bolyki Brothers, Zséda, Dés László és Emilió.

A gálára jegyeket már lehet vásárolni. A megváltott jegyekkel a gála résztvevői a Győr Tűzvédelméért Alapítványt, valamint az Egészséges Újszülöttekért Alapítványt támogatják majd. Érdeklődni: a 96/504-444-es telefonszámon lehet.

A Kisalföldi Presztízs Díj alapítói:
Az alapítók: Lapcom kft., Audi Hungaria Motor Kft., Graboplast Holding, Integrál-H, Rába rt., Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...