Kell a közösségi elismerés

2004.11.26. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

– Balogh József: Ezzel az elismeréssel hagyomány teremtődhet a megyében.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Balogh József
Örömmel tapasztalom, hogy az immár harmadik ilyen alkalommal egyre nő a díj rangja, s már biztos, hogy hagyományos lesz – mondja Balogh József, Győr polgármestere. A mostani díjátadási ünnepségen ugyan „hivatali elfoglaltsága" miatt nem vehetett részt: a város közgyűlésén kellett jelen lennie, ahol különösen fontos témákban hoztak döntéseket a városatyák.

A polgármester a Presztízs-díjat nagy közösség által minősített elismerésnek tartja. Mint mondja, jó, hogy ilyen módon is „figyelnek" a sikeres vállalkozókra, vállalkozásokra. Öröm látni, hogy szép számmal vannak ilyenek.

Egy város, történetesen a megyeszékhely életében sokféle szempontból fontos, hogy sikeres vállalkozásai legyenek. Egyrészt, mert értelemszerűen a gyarapodás segítői, kiemelkedő munkájuk húzóerő mások számára. Másrészt, kicsit csúnya kifejezéssel élve „hangulatjavító tényezők" is, hiszen sokat jelenthet a lakosság közérzetében, ha tudja, az előrejutásért sikeres emberek, cégek dolgoznak. A Presztízs-díj rájuk irányítja a figyelmet, nyilvánosságot kapnak. Ami némiképp ezen keresztül is látszik: a megyeszékhely fejlődése nem rekedt meg, s szép számmal vannak, akik képesek megfelelni a kihívásoknak.
Balogh József

 

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...