Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 9°C | 11°C Még több cikk.

Viziten jártak a Big Benben a lakók

Még a nyitás előtt körül nézhettek a győri Baross úti Big Ben Clubban a környékbeli lakók.
Jó munkát, sok sikert kívántak a környékbeliek a másfél milliárd forintos beruházást végző cég, a Laurus Invest Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának, Török Attilának – aki körbevezette őket az elkészült klubban –, maguknak pedig nyugalmat. Az érintett kilencven lakásból mintegy húszan mentek el a pénteki helyszínbejárással egybekötött egyeztetésre.

Nyugalmat kívánnak

A győri sétálóutcában korábban Centrum, majd On-Line Áruházként működő épületben szinte teljesen elkészült az angolszász mintára elegánsan berendezett új szórakozóhely: már a személyzet gyakorolja feladatait a Big Ben Clubban. A közelben lakók azért tárgyaltak többször is vezetőjével, mert nem szeretnék, ha működése a megnyitás után zavarná őket. A zaj, a szag és látvány – ez az a három dolog, amit kockázati tényezőnek tartanak és elsősorban a tetőn elhelyezett gépészeti berendezésekre gondolnak. Török Attila biztosította a megjelenteket, hogy a megnyitás után jóval halkabb lesz a működés.

Tájkép a tetőn

A lakók kérésére a beruházó egy olyan építési háló elhelyezését terveztette meg a tetőre, ami erdőrészletet ábrázol és eltakarja az oda került berendezéseket. Ez mintegy ötmillió forintos pluszköltséget jelent. Többek közt ezért is köszönték meg a környékbeliek a bejáráson, hogy eddig Török Attila tartotta, amiben megállapodtak. A hely bemutatásával is igyekezett meggyőzni a a cégvezető lakókat arról, hogy a klub színvonala biztosítékot jelent nyugalmukra.

Az alsó szinten kávézó és rulettel, nyerőgépekkel szerencseterem lesz, lentről pedig a híres londoni óratornyot, a hely névadóját formázó liften is fel lehet jutni az étterembe, ahol még nemrég kínai ruhásbolt működött, nemsokára viszont a táncparkettet, a vináriumot, a szivarszalont is használhatják a vendégek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Virtuális kultúrhíd

A cél, hogy közös vidéki kulturális értékek szülessenek. A tavaly kezdődött német–magyar… Tovább olvasom