Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Vasárnap lezárják a Rónay Jácint, Hédervári, Szövetség utca csomópontot

Lezárják vasárnap a Rónay Jácint utca – Hédervári út – Szövetség utca csomópontot. Emiatt a 6, 11 jelzésű autóbuszok mindkét irányban terelőútvonalon közlekednek, a CITY1 járatok pedig nem járnak.

A 6-os járatok mindkét irányban a Jedlik Ányos híd – Vásárhelyi Pál utca – Egyetemi csarnok mögötti út – Hédervári út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Széchenyi István Egyetem megállóhelyet.

A 11-es járatok Bácsa felé az Aradi vértanúk útja – Árpád út – Teleki László utca – Pálffy utca – Schwarzenberg utca – Széchenyi híd – Bácsai út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Zechmeister utca, Klastrom szálló – Híd utca, Rába Quelle fürdő – Széchenyi István Egyetem – Szövetség utca – Bácsai út, Kertész utca megállóhelyeket, viszont megállnak a Teleki László utca, színház – Schwarzenberg utca megállóhelyeken.

A Révai Miklós utca felé a Bácsai út – Széchenyi híd – Schwarzenberg utca – Pálffy utca – Teleki László utca – Szent István út – Gárdonyi Géza utca útvonalon haladnak a 11-es járatok, ezért nem érintik a Bácsai út, Kertész utca – Szövetség utca – Széchenyi István Egyetem – Stromfeld utca – Erkel Ferenc utca – Petőfi tér, zsinagóga – Zechmeister utca, Klastrom szálló (Rába-part) – Honvéd liget megállóhelyeket, viszont megállnak a Schwarzenberg utca – Teleki László utca, színház megállóhelyeken.

Vasárnap a 6-os és 11-es vonalra váltott egyvonalas bérletjegyek a vonalak teljes hosszán kölcsönösen érvényesek - olvasható a Kisalföld Volán Zrt. oldalán.

Olvasóink írták

 • 7. orbison 2011. december 01. 21:30
  „Nekem most "csak" egy problémám van az egész projekttel: Mi lesz a Rónay Jácint utcával?
  Az miért nem került bele a felújításba? A burkolat jelenlegi állapota nemes egyszerűséggel siralmasnak mondható!

  És még pár kérdés:
  - Meg tudná valaki magyarázni, hogy a nagy nehezen megnyitott kerékpársáv a Révfalusi hídon miért lett egy nap után visszazárva?!
  - Ha már visszazárták, miért nem takarták le a "Kerékpárral behajtani tilos" táblákat az útpályán? Hol közlekedjenek a kerékpárosok? A "Jedlik híd - Sziget - Belváros", és "tolva a gyalogjárdán" megoldásokat kérem mellőzni, az első verzió túlzott kerülő, a második meg reggelente és délután őrjítő az egyetemi forgalom miatt, szív miatta a gyalogos is, meg a kerékpáros, valamint az új forgalmi rend miatt az autós is, mivel még több embert kell a zebrán átengednie.
  Ja, és szerényen jegyzem meg, a gépjárművezetőknek nem feltétlenül kell előzgetniük a lejtőkön az egyébként "tempóban" haladó kerékpárosokat csak azért, mert nagyobb teljesítményre képesek, főleg a Belváros felé, csak gondolkodni kelllene, a kerékpáros nem fog lemenni a rakpartra, tehát nem lesz útban, lassítson minden autós a kényszerből a hídon közlekedő kerékpáros mögött, a céljuk a Belváros felé haladva biztos, hogy a zebrán át fog vezetni (a közlekledni tudó eleve a felezővonalhoz sorol be)”
 • 6. urbaniastapista 2011. december 01. 17:40
  „#6.
  Az a legjobb, hogy az első tervezett buszakadály, a Buda u.- Tihanyi út sarkán már 7-8 éves. Azóta egyetlen felelős megrendelőnek sem sikerült megtanulnia, hogy mekkora hely kellene egy busznak.”
 • 5. Oreg35 2011. december 01. 13:29
  „Ja kérem: lassú munkához idő kell!
  Azon kívül a tervező urak meg szabadjára engedik a képzeletüket és jó kacskaringós, terelőkkel és szűkítésekkel teli vonalvezetést " alkotnak "! Hadd szenvedjenek a szegény buszvezetők, majd úgy is megmagyarázzuk így szabványos! A legutóbbi átadásoknál is ezt tették, hiába látszik hogy a buszok tényleg nem férnek el! Jó néhány példát lehet mutatni erre! / Rakparti út, Ráth Mátyás tér, Petőfi híd stb./”
 • 4. Infamous 2011. december 01. 12:56
  „már nagyon jó lesz ha befejezik, mert kb. 2 éve van feltúrva az egész környék...”
 • 3. Hedon 2011. december 01. 11:39
  „#2

  A lényeg hogy lehessen fikázni.
  Bizony a felső aszfaltréteg (kopóréteg) aszfaltozására
  most vasárnap kerül sor.
  Hála az időjárásnak úgy néz ki hogy ez vasárnap
  az előrejelzett 10-12 fokban még korrekt megoldás
  főleg hogy az aszfaltkeverő csupán néhány kilóméterre van.”
 • 2. LükeAladár 2011. december 01. 10:23
  „Még nincs kész (biztos nem jársz errefelé), gondolom a kopóréteg aszfaltozása fog megtörténni (fel vannak marva a becsatlakozások)...”
 • 1. pappe 2011. december 01. 08:11
  „Ez nem egy újonnan elkészült csomópont? Akkor miért kell ilyen hamar lezárni? Talán mégsem készült el egészen? Ezekre a kérdésekre a cikkben nem kapunk választ...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ruppert István és a Cant Art énekegyüttes ünnepi lemeze

Ruppert István, a Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézetének igazgatója, a… Tovább olvasom