Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Tíz napra elzárták a visszaeső szabálytalankodót Győrben

Az 54 éves győri férfit az elmúlt két évben 21 esetben vonták szabálysértési eljárás alá.

Közlekedési és tulajdon elleni szabálysértések elkövetése miatt számos esetben pénzbírsággal, valamint elzárással is büntették. Járművezetéstől eltiltás tartama alatt autót vezetett, amikor igazoltatták a rendőrök.

Március 19-én Győrben a Petőfi téren igazoltatták a rendőrök a sofőrt, Lada Samara gépkocsijával közlekedett a belváros felé. Az okmányellenőrzés során vezetői engedélyét nem tudta átadni a járőröknek, mert azt korábban bevonták.

A férfit a Győri Rendőrkapitányság szabálysértési hatósága tavaly májusban tiltotta el a járművezetéstől tizenkét hónapra, és pénzbírsággal is sújtotta.

Az 54 éves győri férfit az elmúlt két évben 21 esetben vonták szabálysértési eljárás alá. Engedély nélküli vezetés, közúti közlekedés kisebb fokú megsértése, tulajdon elleni szabálysértés elkövetése és eltiltás tartama alatti járművezetés miatt több esetben pénzbírsággal, illetve szabálysértési elzárással is büntették.

A visszaeső közlekedési szabálysértőt a Győri Rendőrkapirtányság őrizetbe vette és gyorsított eljárással bíróság elé állította. A férfit a Győri Járásbíróság 2013. március 21-én 10 nap elzárással sújtotta.

Olvasóink írták

 • 14. szocdem 2013. március 27. 09:41
  „Azt hiszem a bíróság helyesen járt el. Annak keretében persze, hogy a Magyar jog amerikanizálódik (nagyon helytelenül, mert europanizálódnia kellene) tehát nem lesz pár év mulva egyáltalán ritka hogy valakinek 50, vagy 100 kihágási (szabálysértési) bírsága lesz. Ehhez elég azt tudni, hogy Magyarországon nagyjából 4x annyi szabályt lehet megsérteni mint pl. a Német tartományokban összesen! (álszentségből, és a kapcsolódó tárgyi ismeretek hiányából ered a legtöbb felesleges szabály amit retorzióval védenek. Csak hogy az államnak egyszerűen nincs és nem is lesz elegendő pénze arra, hogy ezt a rengeteg büntetést végrehajtsa!!! Tehát nem lehet cél hogy túl nagy, és túl sok ideig tartó elzárásokat alkalmazzon, mert az szabályosan az állam elleni vétek, mivel indokolatlan kiadásokat okoz. NEM MELLESLEG ENNEK TILTÁSA BENNE VAN AZ ALAPTÖRVÉNYBEN! Ezt kell betartani a bíróságoknak is. Ezt akarta a 2/3.

  A delikvensnek azt javallom menjen ki Angliába vagy Belgiumba, és csináltasson pár euróért ott jogsit. Azt nem vehetik el! A belföldi vezetési jogosultságát ugyan korlátozhatják, de ha van külföldi igazolványa koránt sem lesznek ilyen hosszan tartóak, mint ha a Magyar statusa alapján itélnék el. Mert ott nem szokták egy évig korlátozni az embereket a kenyérkeresetben (a közlekedés ahhoz kapcsolódik!!) és a büntetést nem halmozzák indokolatlanul "utánképzés"-nek elnevezett pénzlehúzással, amit a legtöbb Magyar állampolgár ki sem tud fizetni.”
 • 13. gyugyu1 2013. március 25. 12:48
  „Hű de <moderálva> megijedt !!! Tíz napig melegen jó kajával ellátva pihen !! Nem dolgozik /pl. követ tör ,havat lapátol ,utat kátyuz, Wc-t takarít stb.stb ! /hanem jól kipiheni magát !!
  És attól meg valósággal rosszul lesz,hogy az őrök olyan csúnyán néznek rá !! Majd az 5.nap körül feljelentést tesz az őt halálraíjesztő fogvatartok ellen !! És ezek után az európai bíróság, az emberi jogok biztosa és persze az <moderálva> nagykövet biztosítják az emberi jogait és a <moderálva> bíróság megítél neki 10-11 milliót ,hogy méltó emberi életet biztosítsanak neki !!!”
 • 12. verembele 2013. március 24. 14:33
  „Tisztelettel:
  A képbe állított "lada de samarash de pancho" vívta a maga malomharcát.
  Jogsi mafu, szabály tojva, közmunka elnapolva..
  Mintha Nagy Bandó A. valamelyik kifigurázott életképét olvasnám.....
  Talán kocka utca, kockaház, kockafejű (agyú) rémjét idézték vala elém.
  Ja és elém a legnagyobb rémkép: 10 nap elzárás...most be..f..stam...Bízok benne, hogy csak elírták, és 1000 nap.
  Üdv.”
 • 11. Megakrieger 2013. március 24. 12:58
  „ő csak 3 napot kapott:

  http://www.origo.hu/itthon/20130207-autos-uldozest-gyalon-es-pesten-ket-rendorauto-megrongalodott.html”
 • 10. nemide 2013. március 24. 08:08
  „szetya had segítsek.. 21 alkalom után azt hiszed, fizetett valaha egyetlen fillért is? A 10 nap elzárás egy vicc, ott majd meg te, meg én és az többi adófizető tartja el az adóból. T. úriember addig fog garázdálkodni, míg egyszer komoly bajt csinál, és valaki meghal, akkor meg majd jön a sopánkodás, hogy ilyen ember miért volt szabadlábon.”
 • 9. kamikaze 2013. március 24. 04:02
  „100% C!”
 • 8. K83 2013. március 24. 03:36
  „"kell ennél jobb bevételi forrás a rend őreinek?"

  Főleg, hogy egy fillért sem kapnak belőle.

  "ha elveszed a jogsit,nem tud újból szabályt sérteni,gyors hajtani"

  Szerinted volt neki egyáltalán? A jogsi egy kis kártya, a kocsi nem azzal megy. Az ilyent meg nem érdekli.”
 • 7. nyócker 2013. március 23. 19:52
  „Dik,hát ez a Lali!Ja és büntetést még soha nem fizetett,átváltotta közmunkára.Igaz van ismerőse a kisebbségi önkormányzatnál,úgyhogy azt is csak papíron csinálta meg.Made in Hungary”
 • 6. szetya 2013. március 23. 19:15
  „kell ennél jobb bevételi forrás a rend őreinek?21-szer büntettek,gondolom min. 10.000...de ha 20.000 az átlag,az 600.000....ez jobb...kérdem én,régebben bizonyos sebesség határl %-os átlépésnél ugrott a jogsi,most "csak" bírság...miért is???mert ha elveszed a jogsit,nem tud újból szabályt sérteni,gyors hajtani....ENNYI A MAGYARÁZAT!!!!”
 • 5. borsmenta 2013. március 23. 17:31
  „21 eljárás és ennyi a büntetés? A harmadik után tízszerezni kéne a büntetés összegét, és keményen végrehajtani.”
 • 4. Mankapunka 2013. március 23. 16:19
  „janesz

  Szerinted azt a Samara-t mennyiért lehetne eladni? Petőfi-tér környékén kik járnak ilyen autóval, és ennire tojva a szabályokra?”
 • 3. myastheniagravis 2013. március 23. 15:16
  „Simán elkobozni az autót és leületni vele egy hónapot, de börtön fokozaton.”
 • 2. janesz67 2013. március 23. 14:57
  „Azt kellene tenni az ilyenekkel mint az oroszoknál van.Elvenni majd elárverezni az autóját.Az elárverezett autó pénzéből levonni a költségeket, büntetést, a maradékot megkapná. Azt hiszem elgondolkodna legközelebb hogy szabálytalankodjon.”
 • 1. Oreg35 2013. március 23. 14:47
  „Csak? Ez tiszta röhej! Miután kijön, ott folytatja ahol abbahagyta! <moderálva>”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset, torlódás az M1-esen Győrnél

Egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött a sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 121-es… Tovább olvasom