Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Tényői tragédia: Nem voltak idegen lábnyomok Tényőn

A Bors szerint titokzatos lábnyomokat találtak Tényőn. A megyei rendőrkapitányság közleményben tudatta, nem voltak idegen lábnyomok a helyszínen.


A Bors "Titokzatos lábnyom a tényői családirtás helyszínén" címmel közölt írása szerint "A tettes gyors megnevezése után a rendőrség még nem zárta le a nyomozást. Sok kérdés ugyanis megválaszolatlan maradt. (...)

A Bors cikkében az egyetlen új megjegyzés, hogy "a ház garázsajtója egyébként önműködően záródik, így ha onnan kijött valaki, nem maradt utána nyom. Mivel a lakás belülről volt bezárva, így a tettes azt a látszatot tudta kelteni: családi dráma történt. Csakhogy a helyszínelők a garázsban idegen lábnyomot rögzítettek, amiről szintén nem beszélnek. Egy biztos: nem Kolosé volt."

Nem voltak idegen lábnyomok Tényőn
 
A megyei rendőr-főkapitányság nem erősítette meg az országos „bulvár" médiában megjelent, tényként közölt találgatásokat, amelyek szerint idegen lábnyomot találtak a március 15-én Tényőn történt családi dráma helyszínén. A nyomozást meg valóban nem zárták le, ugyanis a kisalfold.hu információja szerint vannak még olyan szakértői vizsgálatok, amelyeknek nem ismertek az eredményei.

A főkapitányság szóvivője, Kocsis Tünde alezredes megkeresésünkre úgy nyilatkozott: - A megyei rendőr-főkapitányság – több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt – igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja a Tényőn történt tragikus bűncselekmény körülményeit.

A rendőrség a sajtótájékoztatón elmondottakat a helyszíni szemle során rögzített nyomokra és elsődleges szakértői véleményekre alapozza, amelyeket a büntetőeljárás során eddig beszerzett személyi és tárgyi bizonyítékok is alátámasztanak.

- A folyamatban lévő igazságügyi szakértői vizsgálatok a bűncselekmény részletes történéseit hivatottak igazolni. A rendőrség az általa megállapított tényekről tett bejelentését fenntartja, a médiában megjelenő álhíreket, feltételezéseket a bizonyítékok beszerzéséig nem kommentálja. A nyomozás befejezéséről tájékoztatjuk a közvéleményt – nyilatkozta Kocsis Tünde.

Az idegen lábnyomokra vonatkozó információt az alezredes nem erősítette meg, portálunk úgy tudja idegen lábnyomot nem rögzítettek a dráma helyszínén.

Ahogy azonban a kisalfold.hu március 24-én megírta a rendőrség hozzátartozóknak átadták a tényői házat:

"Az igazságügyi szakértők befejezték a vizsgálatot, elvégezték a mintavételezést a március 15-én Tényőn történt tragédia áldozatain.

Azokat összevetve a rendőrség által a helyszínen rögzített nyomokkal, adatokkal újabb, a korábbiaktól eltérő megállapítás nem született. A megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya a hozzátartozóknak hétfőn átadta a tényői házat, a holttesteket..."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sérültséggel élők játékos sportnapjai

˝Szurkoljunk egymásért!˝ – idén ez a mottója a Sérült Emberek Játékos Sportnapjának. Tovább olvasom