Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Tanácsadás: vevőpanasz karácsonyig

Győr-Moson-Sopron - Karácsonyig tartó tanácsadó-tájékoztató akciót szervez a Kisalföld a megyei fogyasztóvédelmi egyesület közreműködésével.
A kereskedelem az év utolsó hónapjaiban fokozott forgalmat bonyolít le – ilyenkor mindig többet vásárolunk. Így viszont minőségi panasz is több adódhat.

Olvasóink e-mailben a rimanyi.zita@kisalfold.hu címre küldhetik el a szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos gondjaikat, kérdéseiket. A válaszokat, tanácsokat – amelyet civil fogyasztóvédő szakemberek közreműködésével fogalmazunk meg – igyekszünk mielőbb megjelentetni, hogy azokból mások is okuljanak.

Miért fontos fogyasztóként jogainkkal tudatosabban élnünk, érdekeinket határozottabban képviselnünk? Egyrészt, mert számos ponton a vevők számára kedvezőtlenül változott a szabályozás.

Másrészt viszont vannak olyan vitarendezési lehetőségek, amelyeket még nem mindenki ismer. A tapasztalat pedig azt mutatja: aki higgadtan, tájékozottságát éreztetve közli, tisztában van jogaival, annak ügyét a kereskedők, a szolgáltatók többnyire nem haboznak rendezni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Influenza: Megérkezett a védőoltás

Győr-Moson-Sopron - Hétfőn megérkeztek megyénkbe az influenza elleni díjmentes védőoltások. A… Tovább olvasom