Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Százmilliós keret a munkahelymegőrzésre: nagy az igény

Kedd délig 186 cég, egyéni vállalkozó adta be pályázatát a győri önkormányzat munkahelymegőrző keretére, amelyben százmillió forint van.

Tájékoztatta minderről portálunkat Simon Róbert Balázs pénzügyekért felelős alpolgármester. A kérelmek formai és tartalmi ellenőrzése folyamatos. Szerdán még biztosan nem függesztik fel a keretet. A szakmailag megfelelő pályázatok között az érkezési sorrend dönt. A támogatás a minimálbér munkáltatót terhelő járulékok nélküli éves összegének 40 százaléka azzal, hogy mikrovállalkozások esetében legfeljebb két, kisvállalkozások esetében négy munkahely megőrzése támogatható. Az egy alkalmazottat foglalkoztató egyéni vállalkozó is jogosult támogatásra, esetében azonban annak mértéke 176.400 forint.

Tavaly több mint 200 cég nyert kisebb-nagyobb összeget, összesen csaknem 440 státus megtartására.

Olvasóink írták

 • 5. pret 2010. május 14. 09:36
  „100 millió? Nem semmi. Barátság park + Széchenyi tér cirka 2 milliárdba került. El kéne gondolkodni, hogy ha sz.arban vagyunk, akkor nem kéne milliárdos pénzeket ilyen dolgokra költeni. Na ja a téren és a parkban majd lehet sok munkát találni. Gondolom megint majd valami Szijjártós biznisz kapja meg a pénz nagy részét.”
 • 4. szocdem 2010. május 13. 10:12
  „Kenyeres!
  Ezt írod:
  Úgylátszik jó dolog a szegénység ma, megéri felkarolni, támogatni

  Nem a szegénységet támogatják, hanem a gazdagságot! Nehogy azt hidd már hogy egy hajléktalan is kap a száz millából egy szelet zsíroskenyeret...”
 • 3. gyugyu1 2010. május 13. 09:48
  „A pofám leszakad a 100 milliós összeg láttán !! A Kisbériek 60 milliót kaptak "makettváros felépitésére ! Azt is <moderálva> aki erre pénzt ad ! Ha majd olyan jólélünk mint az osztrákok akkor másoljuk le az ötletet /MINI MONDUS GRAZ (érdemes megnézni csodálatos !!) / amit ott sajáttőkéből épitettek meg ! Addig meg oda adjuk a pénzt ahol a megélhetéshez szükséges !!”
 • 2. kenyeres 2010. május 12. 20:00
  „Ebből majd ismét annak nem jut a zsebébe, akinek kellene! Lenyúlják, mint a pályázati pénzeket, fiktiv iratokkal, számlákkal, haverok folalkoztatásával, igazolják....Úgylátszik jó dolog a szegénység ma, megéri felkarolni, támogatni, jól jövedelmező egyeseknek, vezetőknek, haveroknak, és azok haverjainak!!!”
 • 1. szocdem 2010. május 12. 12:42
  „Nagy a tolongás.

  A legtöbb kérelem mellett ott a bizonylat is, hogy a kérelmező mióta támogatója a Fidesznek.

  Persze nem mindenki kap csak a legjobb haverok. Akik mondjuk tavaly 200 millát kerestek, de most csak 199,5-öt keresnének ha nem kapnak fél millát Borkaiéktól..

  Gyönyörű ez a szép új világ! Csak azt nem értem miért nem tetszik amikor mindenki tapsikolva sikoltozva újjongva örül????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem hagyja cserben dolgozóit a Lite On

Még bért is emeltek a Lite On győri gyárában, mégis számítani kell az üzem leállítására. Tovább olvasom