Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Súlyos győri cserbenhagyás - ütközött a bringással, majd magára hagyta a sérült embert - fotók

Súlyos győri cserbenhagyás - ütközött a bringással, majd magára hagyta a sérült embert - fotókFotók: Police.hu
Az autós nem biztosított elsőbbséget a tőle balról érkező kerékpárosnak.
A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 08010/4341/2017. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.
 


A nyomozás adatai alapján ismeretlen járművezető ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú és színű - feltehetően - személygépkocsival közlekedett 2017. november 5-én 15 óra körül Győrben, a Páva utcában. Közlekedése során a Venyige útról a József Attila útra történő balra kanyarodása során - eddig tisztázatlan okból - nem biztosított elsőbbséget a tőle balról érkező kerékpárosnak, akivel összeütközött. A kerékpáros az ütközést követően elesett és megsérült.
 Az ismeretlen sofőr a járművével a helyszínről a József Attila út irányába segítségnyújtás nélkül elhajtott. A rendőrség kéri, hogy aki a látta a közlekedési balesetet, vagy a balesetet okozó gépjármű vezetőjével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baross út szerepel az egyik győri táblán, Baross utca a másikon - fotók

Baross út szerepel az egyik győri táblán, Baross utca a másikon - fotók
Melyiket mondjuk, ha a Belvárosban sétálunk? Tovább olvasom