Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Rebák Sándor kiállítása Győrben

Megnyílt a győri Pattantyús Á. Géza Ipari Szakközépiskola és Általános Művelődési Központban (Győr, Ikva u. 70.) Rebák Sándor tanár Barangolásaim a nagyvilágban című kiállítása.

Az alkotó az Alföldön született, középiskolában Nyíregyházán tanult, egyetemi tanulmányait Pécsen, Szegeden és Budapesten végezte. A szíve hozta 30 évvel ezelőtt végleg a Dunántúlra.

"Fiaim már győriek, én is egyre inkább a városhoz tartozónak vallom magam. Tanárként dolgozom, munkámat, a gyermekeket szeretem. Szeretem a hazámat és földrajz tanárként tanítványaimat is erre nevelem.

Ez az a terület, ahol a legtöbbet tudok adni számukra. Magyarország tájait, városait, nevezetességeit, kultúráját igyekszem minél jobban megismerni, és lehetőség szerint minél jobban megismertetni. Ezzel párhuzamosan a világot is járom, négy kontinens ötvennél töb országában fordultam meg turistaként.

Galéria! Fotó: Szük Ödön

Szeretek utazni, nyitott szemmel járni, újabb és újabb dolgokat felfedezni. Kollegáim ösztönzésére állítottam össze fotókiállíftásom anyagát. A képek eredetileg kedvtelésből, önnön gyönyörűségemre készültek.

A válogatás tudatosan sok országot érint, olyan képekkel, amelyek talán mások számára is figyelemfelkeltők, hasznosak és egyben szórakoztatóak is lehetnek.

A kiállítás egy képzeletbeli utazás lehetőségét nyújtja, nem titkolt célja, hogy kíváncsivá tegye a szemlélőket. Kérem tartsanak velem! Csodás a világ, amelyben élünk." Rebák Sándor. A tárlatot megnyitotta Holenczer Lajos, a PÁGISZ ÁMK igazgatója. A tárlat megtekinthető december 31-ig, hétfőtől-péntekig 9-18 óráig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pisztoly a zsebben, drog a hátizsákban?

Éles Glock pisztoly és két lőszerekkel töltött tár került elő annak a férfinek a zsebéből, aki… Tovább olvasom